MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Surprise !!!!
    Monday, 20 March 2017 | 0 Comments


    balloons, surprise, and gift image

    Lol.

    Dah berapa hari fatin cakap fatin nak update tapi fatin tak update? Hahahaha maafff..

    Fatin memang kuat sembangggg huhuhuh

    Okayy nie just nak throwback ehehehehe

    Actually en birthday si qila merangkap housemate fatin tu 25 feb but since birthday dia hari sabtu so kitaorang plan gila gila ahd malam sebelum memasing balik prima haha!

    Gigih cari belon la kek laa lilin and everythinggggg

    video


    video


    Nice en?

    Hahaha nice gila duhhh nie plan kreatif wawaaa and yesss sangat nice sampai aku pun terujaaaa hikhikiks

    So.. actually mcm nie... sebenarnya kteorg takut gila kantoi..

    Plan nak komplot dgn ijat, bf qila. but takde nombor fon. nak dm kat ig takut qila bukak pulak ig si bf dia tu.. so plan akhir whatsapp mak dia..

    Memula takut kantoi. hahahahaha then apa lagii.. kteorg tipu sunat sikit ah cakap kitaorng semua kena halau keluar dari rumah sebab blablabla apa semuaa hahaha

    Theeeennn.. dia pun ckp pukul 10 lebih sampai shah alam..

    Weh, masa tu pukul 8 aku dalam tren lagi weh serious shit. aku sampai je prima, letak barang apa semua then gerak aeon dgn farah n zira sbb nak cari kek qilaaa hahahaha

    Lepastuuuu

    Beli belon tiup belon beli lilin apa semua tunggu wawa balik and everything...

    Kamera semua dah readyyy theeeenn..


    video


    video

    Nahhh dah jadiii hahahaha 




    video



     Okayyy dahhh then dia nangis nangis terharu cakap taknak move on dgn surprise kteorg and cakap kitaorang nie sweet laa apa semuaa hahahaha yeayyy qila dah 20 tahunnnn :D







    Yeayyyy pibedayyy qilaaa.. walaupun.. qila differ sem sekarang, but fatin selalu doakan qila dapat yg terbaik dalam hidup qila... ada rezeki, sambung lah belajar semulaa ya? :') 

    Nahhh nie gambar gambar behind the scene hahahaha




    Okay dah tu jeee.. haha fatin bersyukur gilaaa sebab ada housemates macam korang semuaaaa

    Thank youuuuuu..... for everything :)




    Post a Comment


    PAST | PRESENT