MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Pause.
    Monday, 20 March 2017 | 0 Comments

    Most popular tags for this image include: amazing, beautiful, sun, beauty and belleza


    Well.. I cant think any of the words that i can put it as a title..

    So.. pause..

    I admit that whenever I'm not so busy well mana ada orang busy 24 jam and yeah..

    Whenever I paused myself from doing my work, I keep remembering you..

    Yeah.. you..


    There's one day. I penat. Sumpah I penat gila dari pagi sampai pukul 7 tak makan lagi and I sat there. Tempat yg you selalu duduk bila you tunggu i turun bawah.. wei.. i makan tunduk je wei.. i tak mampu nak angkat kepala i.. i nampak u depan i.. i nampak.. you.. sedih serious sedih.. entah lah sampai bila i macam nie.. i rindu you weh... kat library bila i duduk sorang pun i nampak you.. :')


    And this... i balik rawang that day sebab kemas rumah and barang2 nak pindah apa semua.. and yeah.. bila masuk bilik.. i nampak nie tergantung.. HK.. the first name in my mind was you.. Siapa lagi yg ada nama singkatan macam tu? huhuhu

    I rindu you lagi..

    Dah nak hujung bulan 4 nie you.. 4 bulan jugak lah i ingat you je..

    I tak kacau you and I taknak kacau you.. I taknak kejar you.. sedangkan you dengan dia.. if ada jodoh i dgn you, i tahu u akan datang balik kat i semula.. i tunggu.. bila i cakap i tunggu, i tunggu..

    Just please.. i tahu you still bukak ig i.. jangan delete apa apa eh? i tak kisah pun gf you baca ke apa. tu masalah dia.. kenapa dia stalk? and yeah.. why stalk i lagi? dia tak percaya you? huhuhu..

    I tak kacau sesiapa.. ini space i.. ruang i untuk luahkan apa yg i rasa.. and you ataupun sesiapa takde hak langsung nak halang i.. ini space i..

    I taknak jaga hati sesiapa untuk you.

    Ha ah i sayang you. dari bulan 10 2016 until now and i dont know until when..

    Tapi tu bukan alasan untuk you ketepikan i mcm tu je. I ada hati. I ada perasaan. Harap you sedar.. I bukan sesaje je nak update pape.. atau nak sakitkan hati sesiapa yg baca.. tak

    I takde niat mcm tu.. ini space i.. i manusia taw.. jangan lupa i nie manusia :')

    And i taknak jaga hati sesiapa sedangkan hati i dah hancur teruk mcm nie.. huhuhu..

    Real love will not turn to hate.. and i guess that is why I can't hate you even though I've tried to.

    I tak mintak banyak.

    Datang balik.. boleh? i kat sini.. sampai bebila i kat sini tunggu you :')

    I rindu you lagi.. i tahu i bodoh sebab ingat you lagi. sedangkan u dah ada yg lain.. ada dua ? well.. lagi laa i nie bodoh.. you ada dua gf lagi hahaha....

    I cuba nak benci u guna sebab tu. Tapi tak boleh. Sebab?

    Sebab I sayang you yg i kenal dari 24, 25,26,27,28,29,30, oct and seterusnya.

    You yg i kenal. dengan habit you yg suka cakap "ggwp" "tapi sayang" yg mcm menyanyi tu then citer pasal beza wax.. pomade.. haha..

    You yg i kenal.. yg borak dgn i mcm member rapat.. hahaha.. 

    You yg i kenal.. yg tetibe je buat perangai budak budak dgn muka comel u tu hahaha..

    You yg i kenal.. 

    I rindu nak dengar you gelak.. rindu.. banyak kali i nampak u senyum bila i tutup mata...

    I rindu.. :')

    Dah unblock i kat whatsapp? kalau i spam you,jangan marah taw. hahaha

    Why unblock? sebab nak tengok story whatsapp i ke? hahaha.. well i banyak update kat situ more than ig since kat whatsapp lagi senang and line x kuat sangat pun boleh update huhu..

    I nampak u buat story masa i nak deliver bunga kat org.. i tengok fon. oh yeah.. ada gambar you..

    You rindu i ke weh? atau you saje je buat i perasan yg you still ingat i? haha.. goodnight muhammad hariz kahar,, i rindu you,, please rindu i balik..okay? love you :')



    Post a Comment


    PAST | PRESENT