MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • my-damn-perfect-ed sheeran
    Sunday, 26 March 2017 | 0 Comments

    ed sheeran, quote, and need image


    Well yeahhh boleh dikatakan ini last entry sebelum entah berapa minggu lagi baru nak update since i will be busy againnnn urggghh hahaha..

    Entah lah good news ke bad news tapiiii em kitaorang kena start fundraising lagi!!

    Nak cerita pun malas sebab panjang sangat yang aku tahu aku buat kerja aku then yeah start isnin esok, well akan jadi busy namateyyy sampai lah minggu depan sebab mid sem and next week lagi.

    Hahahaha so let me start my entry with thissss

    Ed sheeran!

    Siapa yang kenal aku dari dah lama confirm ah tahu aku nie masa sekolah rendah dulu peminat tegar band band indo mcm radja dmasiv and the else. bila darjah 6, minat 6ixth sense pulakk hahahahaa.

    Theeenn bila masuk matrik, mula minat one direction..

    And then tetibe minat ed sheeran...

    And aku x ingat sejak bila fon aku x pernah ada lagu melayu dah lepastu..

    Huhuhuhu.

    Soooo.. nak bagitahu jeee.. lagu dalam blog nie dah tukarr eehehehe

    Lagu ed sheeran! tajuknya? perfect!

    Well rasanya ramai yang tahu ed sheeran keluarkan album baru ( yg ketiga i guess sebab first + , second X and third is divideeeee) after 2 years dia hilangggg hahaha

    DIVIDE WAS LITTTTT!!!


    Lagu ed sheeran yang dulu dulu duluuuu pun bestt hahahaha..

    Photograph, Thinking Out Loud, I Love You, Gold Rush, Autumn Leaves, All of the Stars, U.N.I. , and banyaaakkk lagiii huhuhuhu

    Dalam divide nie ? Ada lagu apa je? nahhhh


    His voice precious gila duhhh hahaha 

    If dalam train, aku rasa macam sunyi sangat sensorang, well i keep listening to his songs.. repeat.. siap ada playlist wehh 

    Well.. why aku letak lagu perfect dalam blog? Sebabbbb

    Entah. This song.. lyrics dia ikhlas gila.. i dont know why but i feel sincerity in this lyrics hiks hiks

    How would you feel if i told you i loved you pun best jugak..

    Well.. go listen all of them!

    Best weh.. Okay dah tu je.. huhuhuh

    Goodnight people..

    ed sheeran image
    #sheerios

    Post a Comment


    PAST |