MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Busy AF
    Monday, 20 March 2017 | 0 Comments


    book, flowers, and pink image

    Okay maaf lah kalau tajuk entry kurang sopan hiks

    But serious shit weh penat gila busy gila semuanya gilaaaaa

    Oh yaaa sekarang dah week 6.. nampak x last fatin update, week 3? Hahahaha

    3 minggu wehhh penattt seriousssss

    Bayangkan lah kan dengan lab report nya berlambak assignment lagi kelas lagi fundraising lagi..

    Omggggggg

    Fundraising! okay nie actually kitaorang buat dalam group of 7. Kitaorang decide nak jual bunga roseeeee hiks hiks best weh tak sangka pulak fatin nie berbakat nak wrap bunga bebanyak jadikan bouquet hahaha!




    Ihiksss well nie first time buat laahh and hari first day kteorg jual omg excited gilaaa hahaha but tu lah.. penat.. serius weh dua minggu macam apa je hidup kitaorang semua dgn delivery apa semua hmm 

    Thenn.. bila masuk minggu kedua,.. kteorg mcm serius terlebih sikittt


    Ada roses in the box = RM65


    Ferrero rocherrrrr with roses = RM40

    Yang nie serius kitaorang takde lah kata nak expand our business sampai jejauh sangat tapi tulahhh dah rezekii orang suruh delivery luar itaorang buat je then kitaorang charge lah kos penghantaran tuu

    Okay actually banyak je gambar tapi em em yg nie aku paling suka and nie last order yg aku hantar dengan nurin faris amir kat klang. 50 ferrero rocher!!! wehhhh!!!! nak nangissss masa buat benda nie sebab bau coklat sedap sangat hahahahahaha 


    Em em orang yg dapat nie umur dia 50 tahun. Umur saya 21 tahun. Saya tak mintak banyakk. nak 21 ferrero rocher je pls? hahahahaha

    Okay theenn.. aku pergi kedai bunga.. well tempatnya rahsia.. but banyak gila siaa bunga kat situ sampai aku rasa macam woahh kat mana aku nie and i have never imagined yg aku dapat pergi tempat macam tu yang banyak gila bunga and i was likeeee excited gilaaaa namateyyyyy


    And when i saw these.. i screamed inside myself "omaigaddddddd" dalam nie sejuk namateyyyy


    Rainbow Roses!!! Cantik gilaaa siaa sumpahh tapi tulah.. nak beli, tak tahu nak bagi siapa.. sudi tak jadi pelangi dalam hidup i? hahahahahaha oh yaaa this rainbow rose satu kuntum RM20 hahaha



    And theseeee!!! rasa nak menangis tengok sebab lawa sangattt i cannotttt lagi lagi bila tak tahu nama bunga nie haih cantik sangattttt


    And this.. baby's breath :') it means.. "long lasting love" :')

    Actually agak terkesan jugak bila tengok baby's breath nie and I dont know why.. Aku bukannya suka bunga sangat but bila aku pergi sana and tengok macam macam bunga.. I just...can't.. rasa suka..

    Well.. maybe dah fall in love with flowers? I guess lah hahahaha

    Nice.. Aku suka.. and yeah.. fundraising kitaorang baru je berakhir jumaat lepas.. dah habis dah.. duit modal semua dah dipulangkan semula.. duit untuk program islamic studies yg kitaorang kena kumpul pun dah cukup..

    Actually kan aku tak berani sangat pegang duit tapi tu lah ramai sangat percayakan aku bila bab bab duit nie hahaha risauuu

    Okay then.. hah.. ahad lepas kitaorang baru je lepas habis buat program mengimarahkan masjid.. program nie jugak under islamic studies means nie minor project kteorg..

    We ollss jempur DR Khairul Hafidz.. well doktor twitter tu.. tak maksud aku dia memang doktor but dia famous kat twitter and dia selalu bagi talk dekat students and org org muda..

    And nie first time dia bagi talk dalam masjid yg ada org tua apa semua..

    And tu lah.. alhamdulillah lah banyak jugak masalah nak menjayakan projek kat masjid nie tapi dah settle so dahhhh takpayah fikir just kena buat report je.

    Okay so.. minggu lepas masa hari kteorg last jual bunga tu ada quiz patho nervous.. weii baraii weii dah dgn busynya dgn quiznyaa hahaha

    Nasib baik soalan soalan yg keluar tu memang dah ada dalam lecture notes and nasib baik jugak aku tengok and jawab soalan dalam lecture notes tu kalau x banyak gak soalan tersekat hahaha..

    alhamdulillahhhh :)

    So minggu nie week 6 and ada 2 quiz.. patho git dgn patho cvs..

    Just please aku taknak serabut dah.. banyak sangat kerja berlambak dgn mcm mcm lagi wei nak download drama korea nak tengok apa drama korea baru pun tak sempatttt... hahaha

    Okay last...


    Nahh thank you semua oranggg.. well.. kita nie ngam jugak kan bila buat kerja dalam group? ihiks



    Post a Comment


    PAST | PRESENT