MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Final Exam!
    Friday, 9 September 2016 | 0 Comments

    forest, snow, and landscape image


    Hey!

    I dah habis short sem! ahahahaha

    Biostats.. gilaaa.. aku study macam apa jeeee.. rupanya keluar past year nov 2014.. masa tu aku rasa macam ya Allahhh syukur gilaaaa

    Aku takut sangat kalau kena repeat ke apaaa..

    Since aku dah jawab soalan tu aku takde laa rasa takut sangat.. mungkin x gagal.. tapi A tu macam samar samar ahh ahahaha..

    Banyak jugak dugaan nak exam.. tetibe pulak boleh sakitttt xD fatin yg jarang sakit dan dah lama x sakit tetibe sakittt hukhuk..

    So.. malam sebelum exam... aku..

    lepak and makan kat mamak bawah prima xD

    Makan je.. Sebab dari pagi aku x sentuh makanan pape.. makan je muntah hmm..

    Lepas makan, terus naik atas anddd start study! (since dari pagi aku tidur lepas makan ubat sampai laa petang) ahahahahaha

    Theeenn studyyy lepastu pukul 1 pagi dorang nak buat nasi goreng.. em yelah aku masak nasi andddd makan lagiii ahaha dgn ayam goreng pulak tu xD

    So dalam pukul 3 aku tidur.. tu pun x tenang jugak nak tidur.. asik terbayang muka Dr Maher je :(

    Pagi tu kemain liat nak mati ah bangun serius rasa macam pinggang takde.. ahahahaha.. thennn.. for the first timeeee exam kat chancellor hall.. nervous sikit ahh gigih iron baju kurung padahal bole je pakai baju biasa cissss

    pemandangan dari seat saya hahaha

    Fon boleh bawak tapi sebelum exam bagi kat pengawas yg jaga tu.. disebabkan aku x nak hadapi risiko fon hilang letak dalam beg kat luar, so aku bawah masuk dannnnn snap! hiks aku sempat update kat ig ahahaha

    And 3 jam pun berlalu.. sakit duh perut.. 10 setengah aku dah lapar.. rasa nak guling2 je sebab lapar teramat uhuhuh tapi aku try ah fokus jawab soalan tu en en en..


    yeayyy dah habis paperrrr ahahahaha

    okay okay nak acah sikit orang tepi nampak tu em em em 

    k nie dah ayu habis bye

    Ahahaha bye short sem! happy eid adha everyone! xoxo



    Post a Comment


    PAST | PRESENT