MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • C A M P I N G !
    Friday, 9 September 2016 | 0 Comments

    Image by Raz kamaran

    Camping!!!

    Lama gila doohhh tak pergi camp! Ahahahaha best gilaaaa! So, camp nie adalahhhh leadership camping which is benda nie memang compulsory sebab through this camp sir akan evaluate leadership skills on each individu.

    Leadrship skills nie subject yg batch aku amek for this short sem.

    So! Excited gila nak mampus before pergi camp nie. Aku akma dgn mur siap pergi tesco beli makanan2 sebab taknak lapar malam malam hahahahaha

    Banyak sebenarnya nak cerita nie.. Jadi aku taip slow slow ehem pukul berapa publish pun x tahu lah nieee ahahaha

    sebelum pergi....ehehehe




    Okay first.. kitaorang punya tempat camp tu kat Hulu Langat. Kingfisher Adventure, Hulu Langat. Annnddddd tak tidur dalam khemah tapi dalam dorm and serious shit dorm dia sangaaatt selesa.

    Pergi sana, naik kereta dgn rizal. Pasal transport aku malas nak ulas pepanjang since  em takpelah abaikan.

    So! Bertolak hari khamis! 25 august pukul 9 pagi if x silap. so memasing gerak ah kan.

    Sampai je sana. rileks dulu and bla bla. lepastu baru main game and so on.

    oh wait. benda nie penting. sampai sana, kau akan terpegun tengok kehijauaaannn alam. serius! tak tipu! tengok nie!








    Time nie hujan tapiii kteorang buat bodoh jee hahah bila lagi kan kan xD oh yaaa kitaorang dalam 1 group yg samaaa.. 1 group consists of 7 members! hiks hikss

    hari pertama biasa2 je. main leadership game. ada 7 games and ada 7 groups. paling besssttttt main dalam sungaiii ahahahaha

    ni one of aktiviti dalam air xD

    Hari kedua?? Takpayah cakap ahh best gilaaaaa.. benda paling aku rindu! jungle trekking! ada 10 obstacles pulak tu! ahahaha

    before jungle trekking with THE RAINBOW!

    Mur gedik nak amek gambar dgn nabil dalam hutan hahaha

    nie masa nak menuju ke waterfall

    okay nie waterfall

    ahahahaha

    bertapa katanya


    waterfall lagi

    If nampak lah kan, belakang tu, tempat orang2 nk turun tu actually ada dua jalan je.. sama ada kau jalan tepi2 yg ibarat rock climbing kat tepi tu and sebelahnya kau kena bergayut pada tali apa tah ikat kat pokok then terjun terus masuk dalam air ke bawah ahahahaha maaf kalau x reti describe.

    okay nie otw keluar

    ahahaha

    actually obstacles memang banyak dan banyaakkk tak amek gambar since aku takut fon aku jatuh dalam air and rosakkk ahahahaha... kasut baju and semuaaa memang basahh serius tapi aku x peduli sebab puassss..

    and then.. bila dah keluar..



    Yeayy dahhh then bila masuk balik kat kawasan kingfisher,.. ramai jugak cadang mandi sungaii well satu badan berpasir memang ah nak berendam kaann ahahaha.. so.. kami pun beramai ramaiii









    OMG banyak gilaa gambarrr hahaha best sangattt besttt malam sebelum start second day tu kteorg prepare nak surprise kan murada since birthday dia kannn.. alhamdulillah jadiii hahahaha

    Seriously, nie camp paling best ah pernah pergi. 


    Post a Comment


    PAST | PRESENT