MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • New Semester huh?
    Wednesday, 3 August 2016 | 0 Comments

    sunglasses, summer, and accessories image


    Well.. Aku rasa aku takde update apa apa since aku masuk short sem 18/7 masa tu hiks hiks.. short sem 2 bulan wehhh.. huhuhu

    But still 2 months tu rasa lama gila sebab kelas Management skills yg kena amek haih

    So far, for this sem ada 4 subjek kena amek and only 1 paper je ada final exam! yehaaa~

    Apa yg lebih bahagia untuk student medical bila final exam cuma 1 paper je??? Hahahaha.. And and and.. Kitaorang baru lepas aerodance jumat lepassss! Yeeehaaa~ (29/7)

    Actually creative dance competition nie setiap tahun ada. Setiap kali ada convo msu, setiap kali tu laa ada homecoming fiesta huhuhu

    And yeahh~ kau tahuuuuuu.. practice sampai malammmmm tiap tiap hariiiiiii

    Masa tu Allah je tahu macam mana penatnya kitaorang em

    (ini pandangan dari jauh hahaha)

    Fakulti international medical school gabung dengan budak budak foundation dgn medic and surgery (mbbs) well... agak tak ramai berbanding fakulti yg lain..

    Kitaorang kalah.. sebab? Sebab baju tak sama!!!!!! huwaaaaaa

    Cheap thrills, Gets ugly. Boom. Faded.

    4 lagu weh menariiii.. stepsss diaaa apakkk hahahahaha eh jappp... ada gambar ramai2.. but... hmmmm yg kat tangga nie takde fatin :')


    Yeah nie sebahagian hiks hiks..


    Yang nie classmatesss itewww hahahah  part of it laaaa...

    (geng tibe tibe bergabung dalam setiap group assignments sem 2 lepas )

    (still my favourite <3)


    Haaaaa.. Pernah tak tengok aku pakai baju pink?? Tak pernah kan!!! hahahaha! I hate pink!!! tapiiiii terpaksa pakai sebab temanyaaaaaaaaaa perempuan pink lelaki purpleeeee!!

    Gigih beli baju pink kat tesco sebelah msu tu hahahahaha.. Nasib baik 10 hinggittttt... Ingat nak beli lengan panjang.. Bila fikir aku cuma akan pakai sekali je, so beli yg pendek je dah lahhh hiks hiks

    Oh yaaa yang menang hari tu students cullinaryyy hmm hmm tukang masak tukang masak yg handsome handsome belaka.. well most of it laaa... hahaha

    Here he is! Yang lead kitaorang dance, ajar steps bagai semua! thank you thomas!

    Aku tak tahu ahh cemana badan dia jadi lembut gila sedangkan aku menari pergh keras.. lama lama baru okay sikit.. sikit lahh hahahaha...

    Hmm lepas nie boleh ahh jadi raver sesikit kah kah ehem tak tak gurau je heeee

    Oh yesss dah tukar baju! well.. beauty and the ugly huwaaa cantiknya nuriinnn :')

    Ehem

    Dah lepas dengar result siapa menang bagai2 tu semua, kitaorang pun pergi laa rumah akma kat menara u2.. Buat apa? Pergi melantakkkk hahahahaha... Akma buat open houseeee sekali dgn housemates dia semua lahhh

    One thing yg aku suka pasal rumah akma, semua housemates dia rapat gila.. Rumah aku? Hareyyy

    So.. what's on menu? haha!

    heeeeeeeeeeee~

    Menunyaaaaaaaaa : Nasi ayam, spaghetti bolognese, meatball, hotdog, nugget, kentang, cocktail, air gas.. sedap wehhhh bertambah kitaorang makannn ahahahahaha dapp emm dappp

    Kah kah penat menari nari bakar lemak, lepastu melantakkk ahahahahaha.. Kayyy tu je... since hari tu dah hari jumaat, aku terus balik rawangggg hehehehehehe

    Post a Comment


    PAST | PRESENT