MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Lazy Post
    Friday, 19 August 2016 | 0 Comments

    food, sweet, and drink image

    Tired. Exhausted.

    Kepala dia ah short sem 2 bulan aku rasa macam 2 tahun! Just imagine ah kan baru masuk sem dah ada practice aerodance and terus competition then habis je competition, dalam a week or 2 weeks later ada test!

    Since nie cuma short sem, test tu dikira sebagai mid sem! maigad! aku banyak main duh study nie hahahaha

    And lepastu dah habis test prepare untuk event riang ria raya which is students management skills kena handle event tu!

    (on the way rembau! hahaha)

    Dah ah pagi sebelum event tu kitaorang pergi rembau sebab kena interview pakcik ceo nie. untuk assignment leadership. sampai shah alam 4 lebih terus siap2 pakai baju kurung pergi msu pehhhhh

    Apak ah sumpah serabut gila walaupun aku cuma bahagian food and beverages. wait. benda tu laa paling serabut kan? since orang datang mesti nak makan!

    Ulang alik tesco dgn msu! dgn rizal. dgn akma. maigad. nasib baik ah rizal baik jeh masa tu. kah kah.. guess whattt.. event tu cuma 3,4 hours.

    Aku rasa macam seharian je event tu. chancellor hall panasss. berlari sana sini hahahaha..

    Paling penat gila bila kena beli air 5 liter besar tu rizal suruh aku bawakkk maigadddddd T-T berat duh sumpah berat maybe sebab aku dah takde tenaga langsung hahahaha..

    Mana taknya, Nama je team food and beverages tapi tak makan pun hahah! aku usya je nasi arab budak2 mbbs buat peeehhh

    Dek kerana masa tu tak makan, sanggup malam tu whatsapp mama. nak makan nasi arab esoknya.. *nie cerita 12/8/2016* hahahaha

    Kay event tu lancar lah even though cawan habis mangkuk habis sudu habis pinggan habis. tak terkira ah ulang alik tesco dgn msu berapa kali *dalam 3 atau 4 kali kot hahaha*

    (akak akak pengutip pinggan hahahahahaha)


    Habis je event tu. ada manusia2 yg tinggal je makanan dorg atas meja. paling teruk, ada yg tak berusik maigadddd. Since kitaorang nie team F&B , so kitaorang kena ah kemas atas2 meja lepas habis event open house tu.

    Banyak gila dorang membazir. ramai yg merungut.. kitaorang tak dapat makan, dorang sedap je buang makanan T-T

    Lalu aku menutup mata dan lantas membuang apa yg ada atas meja since meja tu semua kena lipat and angkat and so on.

    Well dah habis kemas2 meja and sampah2, akma balik dulu.. and aku dgn murada.. duduk kat tangga besar kat depan sbb kitaorang penat sangat hahahaha

    Murada dapat bergambar dgn crush dia!!!!

    Senyum sampai telingaaaaaa kah kah aku yg segan duh serius ahhh hhahahaha

    Lepastu dekat pukul 12 malam mcm tu kitaorang gerak ah.. Suka betul laa mur.. aku play lagu cinta dalam hati, menyanyi nyanyi diaa..

    Bahagia betul cinta dia bertepuk sebelah tangan! hahahaha!

    And yeah.. Mur sampai brunsfield.. aku teruskan ke prima.. *perlu ke nak cerita? pls, believe me. takde siapa nak layan aku bercakap sekarang hahahaha*

    Aku jalan sensorang ke prima tu mcm dah tak rasa apa dah. takde rasa takut ke apa. aku cuma rasa penat dan rasa nak tidur pls! hahahaha

    Lepas dah habis event minggu lepas, minggu nie hamek kauu berlambak benda kena submit dgn presentation laa journal laa and so on. hiks hiks *aku carut sikit time nie dgn akma murada* hahaha

    And yeah.. minggu depan last lecture last semua benda ah. boleh pulak public health medicine madam nak buat retest cisssss.. lepas minggu depannya final!

    Final nie haaa.. padahal satu paper je.. boleh satu paper tu buat hari last! hari jumaat! 9 sept 2016! maigadd aku ingatkan nak cuti awal ke pe siot betul xD

    Busy. Sangat busy.

    Sampai aku tak ingat apa apa. sampai susah nak ingat awak yg hilang entah mana. hey first love. terima kasih sebab muncul balik. saya ingatkan saya mimpi.

    Malam sebelum event awak like moment saya kan? haha i thought that was a dream.

    Awak tahu? saya rindu awak. sangat. sangat sangat sampai entah berapa kali saya drag awak masuk dalam mimpi saya and i cried. hahahahahaha

    Awak tahuuuuuu? Memang you are not mine, But jgn hilang lagi pls. It hurts.

    Kay done with my 'lazy' post hahahaha.. Oh by the way lagu kat blog dah bertukar hiks hiks.. Gone by Jin. Try laa tengok music video lagu tu.. serious shit aku nangis hahaha sedih duh xD

    K k k goodnight. Hiks

    Post a Comment


    PAST | PRESENT