MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • THE CONJURING 2?
    Sunday, 19 June 2016 | 1 Comments



    Okay.. Actually..

    Aku tengok ramai yg buat review pasal movie tu.. Alaa.. conjuring.. horror movieeeee.. hukhuk.. ramai dah tengok ke? huhuhuhu...

    And memandangkan aku just active ber "wechat" and "whatsapp" and "instagram" , aku pelik jugak laa kan why ada pasal " valak valak valak" nih huhuhu..

    So.. Dari tu lah tahu.. valak tu dalam conjuring..

    Housemates sibuk nak tengok online.. Lepastu ajak aku?

    HAHAHAHAHAHA! please! Aku manusia paling penakut dalam dunia! hahaha

    Even nak download gambar valak tu pun aku taknak.. *aku drag dari web je* hahahaha.. yaaa i know ramai cakap best and so on.. but em em..

    Pernah dengar tak pasal orang yg tengok cerita ada salib salib nie, dia akan terbayang bayang?

    Well.. I'm one of them..

    Bila tengok cerita frozen, kan ada dia naikkan salib sebesar alam tu, tak boleh duh.. Aku asik terbayang.. Well.. ustazah aku pernah cakap..

    Benda tu dipuja puja, and because of that.. ada yg bila tengok terus tak boleh lupa...

    Paling bangang bila aku try nak study pun, still terbayang tu.. Apalagi nak tengok conjuring? Banyak betul salib dalam tu.. aku cuba distract.. tengok benda lain..

    Tak boleh.. Hahahaha..

    Dah lama.. baru benda tu hilang.. susah jugak lah.. well. nasihat aku.. if kau jenis penakut plus tak boleh tengok benda benda macam tu, jangan tengok please..

    Bukan apa.. Takut memudaratkan diri sendiri..

    Yang boleh tengok tu, tahniahhhh.. Sebab kau seorang yang berjiwa kental huhuhu!

    Eh jap.. Aku tengok awal awal je.. Dah sampai part yg tv tertukar sendiri tu.. Oh please.. aku biarkan housemate aku tengok.. and.. aku menyendiri pergi study.. *since tengah final exam* haha

    Tapi ramai cakap bestttt.. Nie bukan movie review.. sebab aku tak tengok full pun.. You should watch it.. Everybody said it's interesting~ lol..

    *ada yg cakap valak tu comel hahahaha ok tak kelakar. scary la sakai hahaha *

    Blogger adiba rusli said...

    review untuk conjuring 2, hurrmm. my review, tak best la awaa. no offense. bosan. sebab jalan cerita dia lambat. yg cakap sedap tu, maybe setiap orang lain-lain kan.hiiii.

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT