MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • First Paper! TOMORROW!
    Wednesday, 15 June 2016 | 0 Comments

    beach, summer, and sea image


    Nak update blog sebelum final boleh? Hahahaha

    Tak pernah update blog sebelum final. Actually takut, Takut kalau kena repeat ke kan hahahaha sakit woooooo hukhuk..

    Aku stress! Hahahahahaha serius weh. Respiratory System nie haih. Boleh pulak first paper respiratory hahaha! sakit sikit ahh sebab aku cuma dapat B+ untuk test dengan mid sem..

    Akma dapat semua A! Omaigod jealous gila siaaaa..

    Nurin pun sama jealous dengan akma~ Mengapaaaa.. Akma cakap dia tak study.. Cisss.. aku terlupa.. kalau student medical cakap dia tak study, jangan percaya hahahaha..

    Just.. wish me luck.. Okay? Thanks you.. Hiks.. Nak dean.. Tapi entah. Macam tak layak je hahahaha... eh bukan tak layak.. macam tak mampu sebab result tak semua A hukhukhuk pls..

    Goodluck kengkawan.. Akma, Mur, Nurin, Ainur, Jasso, and semua lahhhhh emm nak acah rapat dengan semua orang boleh? Hahahahahaha..

    Fatin wish all the best for all of you! Cisss ayat hahahahahaha fighting!! huhu

    Post a Comment


    PAST | PRESENT