MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • End of Second Semester (Almost)
    Sunday, 5 June 2016 | 0 Comments


    flowers, bouquet, and car image

    Hahaha pelik-pelik je kan tajuk entry? well betul la tuuuuu.. almostttt.. jadual exam dah keluar! final exam!! hahahahaha.. which meansssss semester 2 daah nak habis~

    Macam mana dengan semester 1? well.. okay je hahaha.. nak kata soooooo good tu takde lah tapi kalau setakat biasa-biasa je bolehlahhh hahahaha..

    So.. esok dah start 1 ramadhan.. alhamdulillah final exam bulan puasa.. hopefully sikap malas aku sebab setan nie hilang diikat sekaliii huhuhuhu *harap2 lah*

    Well.. nothing much.. banyak sangat ujian nak hadap kat sini.. banyak.. terlalu banyak.. and banyak yang aku tewas.. banyak..

    Banyaknya ujian nak habiskan degree.. setiap kali aku exam, setiap kali tu banyak sangat ujian.. banyak.. sangat... banyak sangat dugaan yg Allah bagi aku..

    Kenapa? :')

    Kali nie.. aku harap aku mampu harungi segala dugann.. mampu tepis segala ujian.. ramadhan, aku tahu ada keajaiban dalam bulan nie... bantu aku ya Allah... :')

    Aku tak berharap pada yang lain selain daripada rezeki yang kau telah tetapkan untuk aku.. Aku tak berharap pada yang lain selain daripada Kau.. :')

    Post a Comment


    PAST | PRESENT