MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Black and White.
    Monday, 21 March 2016 | 0 Comments

    white, black, and black and white image



    Okay yeah well actually...

    Tak tahu nak susun ayat cemana but macam awak selalu cakap...

    "takpayah susun, cakap je"

    And.. thank you! for the wonderful night.. babe.. I never though that saya still boleh rasa angin malam.. well midnight driving hahaha! seriously, awak banyak buat angan angan saya jadi realiti hahaha

    18th march 2016.. you arrived around 4.45 p.m.. heh.. 

    Nak tahu tak? taknak tahu takpe saya nak citer jugak hahaha sebab tak dapat nak bercakap depan awak banyak sangat and yeah.. so.. hahahaha

    Know whatttt.. before meet awak,i tanya one of my friend..  whether i should go or i shouldnt go..

    Awak tahuuuuu dia tanya saya balikkkk

    "kau suka dia ke tak?"

    Well of course laa jawapan saya "ahaehmahemeham" haaa hahahahaha so i go... and know whatttt saya punya tahap nervous sampai cari baju banyak tempat tak tahu nak pakai baju apa nak jumpa awak hahahaha k

    Nak beli baju hitam but jie takbagi so dia suruh pakai warna yg ceria sikit and i was like okay... cari cari cari cari and dapat! hahaha shawl pulak cari kat jalan TAR.. and that beg.. semua beliii hahahahah

    Bila fikir balik en.. mcm excited sangat la pulak jumpa awak but okay.. biarlah hahahaha... k jangan gelak saya nervous nak menaip nie hahahaha

    And baju tudung beg settle.. saya fikir pulak apa nak bagi awak.. mula2 nak masakkan something.. buy.. takut kena judge.. hahahahaha so saya fikir benda lain....

    And mcm mcm laaa sampai laa saya nampak panda tu.. saya try semua kotak yg ada sebab nak nampak fit dalam tu hahaha

    Okay then dah siap semua weh serius nervous sangat sampai rasa mcm omaigadddd hahaha... then sebenarnya boleh je naik tren tapi saje je nak mengade mintak awak amek hahahahahaha okay sorry saya tak bermaksud nak susahkan awak bila awak dah sampai baru saya terfikir...

    Alamak... shah alam jam.. awak taksuka jalan sesak.. hahahaha sorry.. my bad.. hukhuk 

    But thank you sebab datang jugak.. and cari jugak and yeah finally we met! hahaha ily eh? hahah

    18th march 2015 last jumpa awak and a year after that which means on 18th march 2016 baru jumpa balik awak tak tahu masa saya nak pergi kat awak, kaki saya rasa macam maigadddd

    Nervous nak mam erh hahahaha.. Nak pandang muka pun tak boleh sebab dengar suara awak hahahahaha jantung rasa macam kena penyakit arrythmia.... tak tahu? sila google hahaha

    Macam skip its beat pun ada jantung nie hahaha 

    Awak tanya kenapa saya suka awak? Tak tahu. I just did.. Do i really have to give you the reason? Well.. if i say i like you because saya suka dengar suara awak. and everytime awak bercakap, i feel something like weh kenapa jantung berdebar semacam?

    Confession, Nie kira confession la nie.. Saya tak menaip ikut emosi.. Saya menaip ikut apa saya fikir dan apa yg saya dah fikir.. hehe

    Thank youuuu sebab.. sebab yeah! benda paling sweet ah awak buat.. 

    "boleh bawak tak? baik2 panas tu" *amek sudu garfu*  * letak kat makanan saya*

    That was the wehhh hahahahaha i cant forget it at all hahahahahaha k

    Maaf sebab berkelakuan pelik.. saya memang pelik.. mesti awak taksuka saya kan? sebab saya pelikkkk T_T *sobs sobs*

    And yeah.. i have a lot of secret.. and only you know it :')

    If because of that secret you cant accept me, then yeah.. i totally understand it.. bila pandang awak? saya admit saya pandang awak million times sebab.. saya tak tahu sebab apa..

    Is it love? banyak benda nak tanya awak tapi saya takut kena judge and yeah saya still lagi belum keluar daripada kotak keselesaan saya sepenuhnya hahahaha

    And about what i said.. jap.. saya ada panggil awak masa tidur tak? sebab entah memory saya nie hahahaha kay sorry tidur dalam kereta.. saya cuma penat sangat sebab dah siapkan lab report dari tengah malam sampai subuh baru tidur..

    And saya memang tak cukup tidur serius and i keep asking you, awak ngntuk ke apa kan actually saya dah ngantuk hahahahah cuma tulah.. rasa selesa tu lain macam sebab tu tertidur sumpah tak sedar apa.. sorryyyy

    Okay kat putrajaya tu.. thank youuu jugak sebab saya dah lama tak nampak tasik hahahaha.... well thank you for everything! know what.. dalam wayang tu kan.. saya pandang budak kecik kat seat sebelah sana.. bukan pandang awak hahahaha *pandang sikit*

    And yeah.. i wish i was like Po! yg boleh buat awak gelak hukhuk

    Dah la tak tahu nak taip cemana sebab macam banyak benda taip banyak benda nak cerita hahaha awak.. maaf.. sebab lambat ingat apa yg dah jadi..

    Honestly.. kalau awak tak sebut pasal milo terpercik, saya.. saya tak pernah ingat tudung saya ada terpercik air milo.. saya cuma ingat.. ada kucing.. you touched my hand.. you smiled.. and.. yg lain kabur...

    But saya ingat apa yg saya dah buat.. and kejam.. maaf.. sebab saya sangat tidak matang langsung masa dulu dan sekaligus buatkan awak penat, awak terluka dengan saya...

    if about family... benda tu dah 6 tahun.. everything dah berubah...

    Tapi jujur.. if you give a second chance for us,. and if we love again, i swear i will love you right..

    Tapi sampai bila? saya taknak rasa kehilangan :') saya tak tahu saya syok sendiri atau apa sebab kadang2 saya rasa macam awak rasa benda yg sama but sometimes i feel not..

    Insecure hakak tinggi woi.. Hahahaha.. i tak tinggi tapi insecure saya tinggi hahahah

    Masa awak hilang kejap masa tu saya rasa macam manaaa tak nampak punnn hahaha

    Escalator tu lagi besar... awak pulak duduk kat sana memang tak nampak lah hahaha but seriously rasa takut hilang awak tu mcm. okay sebab saya tak nampak awak hahahaha..

    emm...

    Saya belajar lama.. awak boleh tunggu? oh kenapa pulak awak nak tunggu... hahaha *cry cry* 

    awak, if there's no chance for me, then tell me.. cakap yg awak takkan dapat nak bagi peluang.. jawapan "i dont know" awak tu buat saya fikir mcm saya ada sikit harapan nak dapat peluang hahaha..

    Sorry.. sebab sight awak.. nak amek gambar dah kantoi ada flash cb betul fon tu hahaha

    Awak..dah bukak hadiah? hahahaha

    Saya suka tanya soalan yg emm mcm malas org nak jawab kan? Hahahaha k

    Actually segala rasa dah bercampur sebab tu entry nie mcm bersepah sikit.. awak tahu? saya nak senaraikan segala assignment yg kena submit and..

    public speaking... *terdengar suara awak bercakap, bercerita pasal assgnment awak*
    kidney 3D model *teringat awak taksuka presentation*
    ada test * teringat awak cakap test tu awak nak tengok awak fhm atau tak subjek tu*

    Heh.. saya rindu awak.. saya dah lama tak rasa macam nie but sorry.. saya tak mampu nak act macam takde benda dah jadi.. tak mampu nak terus lupa hahahaha..

    Saya tak mintak kita bersama selepas saya nyatakan suka.. saya cuma nak cakap.. if betul awak adalah orangnya.. then.. actually.. saya dah fall in love with your for how many times entah dgn awak, first love..

    Dah.. jangan reject saya terus... nak reject pun beralas okay? hahahaha.. okay nak tidur gn xD

    :)

    Post a Comment


    PAST | PRESENT