MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • AEON KE-25 DI MALAYSIA!
    Saturday, 19 March 2016 | 0 Comments

    coffee, ice, and drink image


    Well.. acah je tajuk entry macam tu kan? Hahahahaha..

    Eh tapi betullah aeon ke 25 di malaysia dah officially open! huhuhu kat mana? Kat shah alam lah~ seksyen 13~ sebelah tesco ekstra shah alam~ and dekat dengan MSU, kampus kesayangan aku *well*

    TAPI... TAKDE WAYANG HAHAHAHAHAHA~

    SULTAN TAK BAGI! xD

    So it is a bit frustrating sebab kawasan tu memang ramai student and of course lah hiburan student apa? wayang. karok. bowling. heh takde weh takde~

    Berlambak kedai makan je.. and segala butik mcm PADINI~

    Oh yeah, ada offer plus discount berlambak kat sana sebab baru bukak en.. masa hari kedua ketiga bukak, lagi laa.. MAKANAN FREEEEEEEEEE hahahaha

    Sekarang takde lah.. Aku pergi sana pun sebab.....

    CRAVING KFC ! xD

    So akma dengan murada dengan baik hatinya teman aku beli makanan kat kfc hhuhuhu tapi bagus laa kfc kat aeon.. dah order, bayar, then tunggu la sampai nombor kau ada kat screen tempat pickup order tu.. hehehehe

    Nah sis lanje sikit xD


    kfc lawa huhu



    Post a Comment


    PAST | PRESENT