MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Holiday, peopleeee!
    Wednesday, 3 February 2016 | 0 Comments





    Yeay dah cuti sebulan!

    Berakhirlah sudah semester 1~ hiks hiks.. well sebenarnya dah habis masa last paper 29/1 masa tu.. tapi sebab malas nak mengupdate bila sampai rumah, aku update sekarang.. hahaha.. takde apa pun yg menarik.. cuma.. tu lah.. antara paper yg buat aku menangis... hahahaha takpe lah lupakan hahahaha

    Tapi serius bila baca bab muscles pehhhhh aku x hafal pun muscle kat head face dengan neck hahahaha.. yg kaki dengan tangan je aku hafal hahahaha.. nasib baik yg muscle aku x hafal tu keluar kat essay yg boleh pilih nak jawab yg mana xD

    Cardiovascular emm emm okay je kot.. kot.. hahahaha.. 5 ESSAY WAJIB JAWAB DAN TAK BOLEH PILIH DAN TAKDE SOALAN OBJEKTIF LANGSUNG! hahahahaha aku gelak2 je masa tengok paper.. aku tengok orang lain.. semua muka terkejut.. sebab chapter yg belajar sebelum mid sem pun masuk..

    Padahal madam cakap,

    "untuk final exam, cuma masuk chapter yg awak semua belajar after mid sem"

    Sekali soalan compulsory, masuk sebelum mid sem exam ! HAHAHAHAHAHA aku tercarut jap masa dapat paper.. hiks sorry madam.. saya terkejut sebab saya x baca huaaaaaaa :'(

    Endocrine emm emm okay aku admit tu subjek yg aku paling suka hahahaha tapi.. biarlah tawakkal~ yg lain pun semua tawakkal je xD

    So cuti sebulan? pe lagiii.. kerja lahhh cari duit hahahaha

    Happy holiday people :3 till we meet again in march (semester 2) hiks hiks.

    Post a Comment


    PAST | PRESENT