MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Final Exam !
    Tuesday, 12 January 2016 | 0 Comments


    milk, food, and Cookies image


    Heyyoo~ Final exam is coming~~ Well.. Aku saje update sebab dah nak dekat final exam tapi aku takde pun update pasal dua orang kawan rapat aku kat MSU nie.. Hehehehehe

    Dorang berdua nie actually lagi tua dari aku huhuhuhu.. dua2 umur 21 tahun.. dah 2016 kan? Walaupun tak official lagiiii... hehehe.. and aku pulak 20 tahunnnn :(


    So.. ini diaaaaaa..


    Gambar nie kat rooftop menara u2 condo.. hehehe






    Sorang tu nama dia.. MURADA.. hahahahaha.. Nama dia unik kan? Dia selalu kena bahan.. siap ada lecturer salah panggil nama dia.. lecturer tu panggil nama dia MARUDA! Satu kelas gelak hahahahaha.. Orang sabah bahhhh :3

    Yg sorang lagi.. Nama dia.. Akma Asyira~ huuuu... sedap en nama dia? Macam melambangkan perempuan yg sopan santun dan lemah lembut... tapi..... gila-gila gilaaaaaa hahahahahaha.. org rembau yoww xD

    *tudung hitam cardigan pink tu akma, tudung biru tu murada*

    Kalau dengan dorang nie.. Pipi aku mesti kebas.. Asik senyum, gelak, ketawa terbahak-bahak.. haahahahaha

    Masa nie nak buat assignment.. Last assignment untuk sem 1 nie.. huhuhu.. then tidur rumah akma kat Menara U2.. First time tidur bertiga.. Well.. boleh tahan jugak laa hahahahaha

    Baik betul la akma.. bagi kitaorang makan.. masak.. pehh.. aircond pasang 24 jam semata mata ada tetamu katanya.. hahaha.. thank youuuuu akmaa and murada....

    Oh, kitaorang berkongsi hobby yg sama.... iaitu... suka selfie hahahaha.. buat muka buruk, then snap.. kadang2 ada jugak laa aku try buat lawak tapi tak sampai hahahahahaha...

    Nie je lah dunia aku disamping dengan coursemates yg lain.. Dengan yg nie je aku boleh membahan, mengutuk, mengedeep, menganjing semua lahhh hahahahaha..

    Taip entry nie pun sambil gelak-gelak.. huhuhu.. ya Allah.. terima kasih.. sebab datangkan mereka dalam hidup aku :')




    Habis fnal exam, sorang balik rembau, sorang balik sandakan, dan.. sorang balik rawang :')


    Happy final exam sayang sayang :*


    (i dah kurus banyak hahaha)

    (date : 13th jan 2016)


    Post a Comment


    PAST | PRESENT