MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • D I L W A L E ~
    Tuesday, 12 January 2016 | 0 Comments


    Well.. Nie bukan movie preview.. Aku saje je.. hahahaha.. so mesti ramai yg dah tengok kan? Best? Sangat best siaaaa.. Sound dia sumpah best.. Jalan cerita tak berat.. And.. yeah.. aku sangat sangat minat shah rukh khan! hahahaha..

    Nampak laa movie hindustan nie ditayangkan tahun 2015 dan bukan 2005.. Modern.. And tempat dorang berlakon semua LAWA LAWA GILA.! Sangat lawaaaaa


    Kajol & SRK

    Hiks hiks.. lawa gila kan? maksud aku, kajol.. huhuhu.. cantik gila weh..

    And bila cerita hindustan, mesti ada jugak lagu2 soundtrack dalam movie.. best!! aku paling suka janam janam.. Hahahaha..

    And aku ada baca kat twitter.. 

    "Dilwale mengajar kita bahawa bila perempuan buat salah, lelaki akan maafkan dua tiga hari lepastu tapi bila lelaki buat salah, perempuan akan maafkan selepas 15 tahun 4 bulan 10 hari"

    HAHAHAHAHAHAHA KUAJAQQQ xD

    Kajol salah faham laa.. sebab tu dia lambat maafkan.. last last dia menyesal kan? hukhuk..

    Tahu aku tengok cerita nie pukul berapa? 8.45 malam. Malam k malam. Habis? 11.40 hahahahaha..





    Patutnya aku balik shah alam.. tapi.. balik dengan jieha.. dia nak balik bangi.. aku balik shah alam.. naik komuter.. hahahaha.. tu yang 'singgah kejap' kat NU sentral.. hahaha.. sampai je, kitaorang terus letak beg dalam locker yg 10 hinggit tu..

    Lepastu terus naik.. And guess whattt.. wayang 5.45 petang dah penuuhhh.. siot betul.. 

    Lepastu duk bergaduh gelak2 dengan jie depan mamat gsc tempat beli tiket tuu hiks hiks

    And lepastu.. beli jugak.. 8.45.. aku dah agak balik malam.. and terlepas tren.. bila dah beli, aku tanya jie..

    "takpe ke kalau terlepas tren? cane kau nak balik?"

    And.. jawapan dia mengejutkan aku..

    "kenapa kau tak cakap?? mana laa aku tahu!! cane nak balik wehh??"

    Damn. hahahaha. terdiam aku.. lepastu aku gelak.. tidur kl sentral lahhh.. hahaha

    Lepastu nak tunggu sampai 3 jam tu, pusing satu mall.. then.. pergi makan satu kafe peehhh hipster gila and harga diaa fuuhhh

    Tapi lawa laa.. susunan dia, and makanan dia sedap! air dia pun sedappp.. cuma minah nie order air "lemongrass" ingatkan air lemon.. rupanya air serai! hahahahahaha aku gelak gila gilaaaaa



    Lamb Shoulder and Lemongrass + Chicken Rice Ala King + Apple Juice =

    Teka harga dia berapa? HAHAHAHAHAHA! aku dgn jie berhuhuhu masa bayar xD

    RM 86.95! hahahahahaha

    Weh, aku ajak makan food court, taknak. Chicken rice shop pun taknak.. hah amek kauuu xD


    Muka pelik hahahahaha


    Jieha bersama air serainya xD


    Okay serius tu lawak hahahaha.. kalau ikutkan aku nak makan kfc je wehhh hahahahaha.. sebelum pergi wayang, habiskan masa dalam kafe lawa tuuu.. kafe "The Gravy Factory" at NU SENTRAL same level with GSC CINEMA.


    Loveyoujie :3


    Then terus pergi cinemaaa sebab dah 8.45.. huhuhu.. perempuan paling pandai habiskan masa, habiskan duit. faktaaaa hahahaha..

    Masuk masuk jeee peehhh sejuk k sejuk.. and guess whattt

    RAMAI GILA!

    Penuh panggung.. sampai tempat duduk depan sekaliiiii gila en? peehhh

    Then tengok laa sampai habis.. bila scene lawak, aku rasa macam hall tu nak runtuh sebab ergema dengan suara orang gelak kuat kuatttt hahahaha

    Habis je movie, terus lari bawah.. takde tren dah wehh hahahah

    Jadi? Mereput kat kl sentral xD

    Subuh baru balik hahahahahaha...

    Thank you fatin nurjiehaaaa.. iloveyoutothemoonandnevercomeback :*

    Post a Comment


    PAST | PRESENT