MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Saya Jumpa FAIZDICKIE VILLAGE PEOPLE!!!
    Tuesday, 29 December 2015 | 0 Comments



    Assalamualaikum and hi to nobody! hahaha.. Mana ada orang baca blog aku nieeee.. I know right~ hiks hiks xD guess what?? hahahaha... i just want to share my happiness!! huhuhuhuhuhuhuhhuuhuhuh

    I met him!! hahahaha who? Mohd Nasrul Faiz alias Faizdickie!!! hahahahaha!! since aku form 4 minat gila gila dia nie!! why?? because dia mcm syafiq! hahahaha.. his voice.. and dia.. macam syafiq.. not exactly same.. but he reminds me of him.. hiks abaikan broken english kalau ada haha

    Bazaar lepak village people! Rasanya dah meluas pasal benda nie.. hlive, wanita hari ini, and paper pun ada.. even radio pun samaaa.. before that bazaar, faiz risau gilaaaaaa.. takut tak ramai yg dtg.. takut first event yg dia buat untuk gather semua village people tu unsuccessful.. but yeah..

    Siapa yg taksuka siaaaaa.. Haters dia bukan ramai puunn.. ramai yg support diaaaa.. everything is perfectttt.. *cuma bab parking je laa yg apa benda tah* yg tu aku tak tahu sbb aku x drive kereta...

    Hahahaha gigih dooeee... tak balik rumah.. dari shah alam, hari sabtu plan nak pergi.. tapi jieha ada family dinner pulak tibatiba.. so kitaorang decide pergi hari ahad.. well.. takpe lah walaupun aku agak kecewa *banyak sikit*

    Esoknya aku bangun dengan penuh semangat keceriaan hahahaha.. i have never felt sooooo cheerful like that~ rasa happy gilaaa.. nervous pun adaaa.. hahahaha...

    So around 11.30 a.m aku dah gerak naik ktm pergi padang jawa.. and aku tunggu jieha for 3 hoursssssssss at padang jawa.. 3 jam duduk.. sakit punggung i wehhh hahahahaha

    Bila dia sampai, naik teksi.. then yeah.. dewan raja muda musa seksyen 7 shah alam.. bazaar lepak village people on the second day alias the last day... that event only for two days.. sabtu and ahad.. hiks

    Masuk2 je, terus cari faiz.. cari weh cari.. and i have found him! but at that time ramai sangat kerumun dia.. hahahaha.. and he's wearing kak leha's blouse hiks... and aku ajak jie.. keluar.. beli something because perut kitaorang memerlukan something untuk diisi and badan kitaorang perlukan glucose hahaha

    End up, beli double chocolate chip iced otak beku jeh. tanya jie, semua taknak.. takde rasa nak makan lah.. weh, kau tahu tak aku rasa bersalah sebab ajak kau teman aku padahal at the same time and on the same day you have to go back to bangi? emm dengan beg berat kau ada lappy tuuuu

    Then duduk depan dewan.. minum air.. try to take small uptake of glucose.. and after that.. selfieeee hahahaha



    Lepastu masuk dalam.. cari faiz balik.. faiz rehat.. and I was.. emm "maybe takde rezeki nak jumpa dia" and kitaorang pun pusing2 satu dewan yg penuh dengan vendor yg banyak boleh dicari kat instagram.. benda benda hipster laa siaaa

    Boyfriend shirt dia lawa2 lahaiiii.. aku fikir elaun tak masuk lagi jeh.. haih sedihhh.. tudung semua murahhh.. mana nak dapat shawl keknis rm10? paling mahal aku jumpa, 20+ peehhh blouse dia semua murah2.. skirt2... arghh frusttt hahaha

    Then dah habis pusing.. cari booth dubook press.. nak beli komik sengal villagepeople faizdickie.. hehehehe.. aku dah beli.. then pusing lagi.. guess what??

    I found him!!




    Faiz keluar! hahahahaha.. masa tu sumpah nervous gila ba** lahaiiiiii hahahahaha.. then keluarkan buku.. jie cakap, "cepat tin, kau pergi sana, aku amek gambar" then aku tunggu turn.. wehhhhhh dia cakap "hai" !!!! hahahahahahahahaha

    Masa tu rasa muka aku panas gila plus lemah gila lutut aku hahahahahahaha muka awkward takpayah cakap lahhhh memang awkward gila nak matiii hahahahahaha pelik gila kimK aku senyummm

    Ok maaf mencarut.. hahahaha fatin, behave! hahahaha.. and i got his autograph!! hahahahahaha.. memang masa tu lepas dapat amek gambar dgn dia, aku terus melompat kat jie, AJK KAMPUNG kat sebelah tu jerit yeay sebab nampak aku melompat! hahaha

    And yeah.. that was the awesome and precious moment that I have with someone that i have been adore for almost 3 years! hahaha excited wehhhh.. dia comel emm.. yeah walaupun dah berumur hahahahaha.. okay he's 27 and will be 28 y/o next year..

    Tak tua k takkkkkk.. hahahahaha.. aku minat.. sebab suara dia.. tak husky.. it is just... comel.. sangat.. comel.. bila dia gelak, wehh.. it is not like i never met with someone yg ada voice macam tu.. but... rare..

    Syafiq sendiri ada husky sikit dalam suara dia.. but dia? nooo.. husky dia tak dengar sangat hahahaha... he's more like has a "cute voice" hahahahaha and i realllyyyy like ittt.. hahahahahah!!

    Nampak tak berapa banyak kali aku gelak masa taip entry nie? wehhh hahahaha.. 20 december 2015 , sunday.. i will never forget... even kalau aku kena amnesia pun, aku akan baca balik everything dalam blog nie hahahahaha..

    Sampai bila nak minat dia? until forever.. eh tak boleh.. bila dia kahwin nanti, dah tak boleh minat dah.. suami orang hahahahaha.. so aku minat dia sampai dia kahwin je lahhh hehehehehe

    lepas habis tu, kitaorang amek gambar macam film tuuu.. cantik!!!




    Then jie beli blouse.. pusing banyak kali sebab dia tak tahu nak beli tudung apa.. hahaha and then around 6 something, kitaorang keluar.. nak cari teksi.. but end up keluar then ikut qaze nak cari ktm padang jawa.. jauh siaa berjalan...

    Jumpa pulak budak2 sekolah yg takut duduk kat bustop bila kereta2 asik "pin pin" hahahaha.. dik, awak semua perempuan, cantik pulak tu.. tu yg kena hon banyak kali hahahah padahal kat bustop.. tunggu bas kat bustop la kan? hahahaha

    lepastu kitaorang jalan.. sampai laa ada teksi.. tapi teksi tu cuma nak 4 org je yg bole naik sedangkan kitaorang 5 org.. so aku dgn jie mengalah.. bagi dorang naik and kitaorang tunggu bas selangorku *yg free tu* sambil lintas jalan, selfie kat tengah2 highway tu hahahahaha

    Merayau kat bandar shah alam weh! hahahaha.. then tunggu punya tunggu.. around 7.30 something bas selangorku muncullll.. kitaorang pun bergegas tarik apa yg patut dan naik bas laju gila macam kelajuan cahaya hahahahaha

    And after thatttt.. sambil teman jieha study untuk kuiz dia isnin esoknya, kitaorang turun kat ktm shah alam.. naik dari situ.. kesian jieha sebab dia sorang2 balik bangi while aku berhenti kat stesen batu tiga.. jarak satu stesen je hahaha..

    Fatin Nurjieha, if you happen to read this, I want you to know.. that I really love you and I am sooooo appreciate for what you did for me on that day... and i'm sorry. for thinking that you never want to be friends with me anymore because of my kehodohan yg ketara hahahahaha

    I cannot siaaa.. i'm so sorry.. aku cuma rasa insecure yg sangat tinggi.. hmmm.. thank you again jie.. for make my dream comes trueeeee..hahahahaha... kalau tak sebab kau, aku takkan sampai.. no.. kita takkan sampai kat situ.. and takkan dapat jumpa faizdickie... hahahahaha..

    Lama siaa tak jumpa kau.. and yeahh.. thank you agaaiiinnnn and please sebelum amek gambar tu, pastikan aku readyyyyyy hahahahaha! loveyoujieeeeeee ^3^

    -24 disember 2015 : 2.06am-

    Post a Comment


    PAST | PRESENT