MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Why?
    Tuesday, 22 September 2015 | 0 Comments

    Untitled | via Tumblr


    Hey life~

    So yeah. Here ia am.. Management and science university.. hahahaha.. banyak betul yg jadi.. i guess.. satu hari pun takkan cukup.. just to let myself know..

    KAu buat keputusan yg betul, fatin.. dont worry.. it is your journey.. hahaha.. ramai tanya..

    "kenapa masuk swasta?"

    "upu tak dapat ke?"

    "tak mahal ke masuk sana?"

    "better masuk kerajaan"

    and the else.. huhuhu.. aku dapat upu.. aku dapat... universiti malaysia pahang(UMP) .. course? huhuhuhu.. engineering laa gila.. bachelor in electrical engineering.. 4 years..

    aku tak boleh duduk jauh.. susah nak study.. sakit pening aku bukan aku tak reti jaga sendiri.. masalahnya i need my mum when i am sick..

    yess aku anak sulung.. disebabkan aku anak sulung aku decide nak stay dekat je.. besides.. i dont need to pay anything with my own money..

    aku diberi pilihan.. msu atau ump.. shah alam atau pahang.. of course.. aku pilih yg aku akan senang untuk balik rumah.. hahahaha..

    untuk soalan semua orang.. weh, you dont need to worry.. kos hidup kat mana2 pun mahal.. kecuali kalau uni kau dekat pedalaman.. yess duit kau memang cukup every year sampai kau habis..

    enough about financial.. aku nak sambung medic.. but.. but.. but.. result spm aku tak lepas,, hahahaha.. so i have to pursue my studies in bachelor in medical science first.. and after that baru aku bole amek bachelor in medicine and surgery..

    dua kali degree.. or double degree... hahahaha.. 3 years for medical science and 5 years for mbbs (inshaAllah).. total? 8 years sayang.. 8 years.. hahahahaha

    Maktok risau sangat sangat takut aku tak kahwin. kah kah kah..

    Mak, along dah ada calon.. tapi tu laa.. dia taknak along.. hahahahahahahaha

    apa apa pun.. aku nak habiskan this 3 years dulu.. hiks hiks.. so far? ok je kat sini.. aku stay kat prima u1 condo.. gila x jauh? 15 mins jalan kaki.. ulang.. jalan kaki.. hahahahaha

    memang kurus laa aku nanti.. hahahaha.. roomate pun okay.. bilik aku master bedroom.. hiks hiks.. cuma tu laa.. tingkat tinggi sangaaaaatttt.. hahahaha

    syafiq terkejut aku masuk msu.. huhuhu.. ramai terkejut.. ramai halang.. ramai.. but what can i do when my heart told to do so? huhuhuhuh..

    oh yaaaa.. kat sini.. umur 19 tahun paling muda.. hhahahaha.. aku lettew :3 yg lain sume habang2 hakak2.. class rep aku handsome.. i thought dia 19 sama mcm aku.. rupanya dia 24! seriously.. tak sangka weh.. hahahaha kelakar.. sebab dia mcm budak2.. serius.,. xD

    Hmm.. haters mesti ada.. aish mesti.. hahahaha.. cuma sorang je laa.. bukan ramai.. dia nak kutuk aku dekat org yg baik dgn aku? hiks hiks..

    ok fine.. harap-harap bila aku baca nie balik, aku takkan lupa apa dah jadi.. hahaha.. because lately nie kepala aku.. emm.. macam banyak benda dah lupa.. hahahaha..

    about relationship? hahaha.. mereput.. byeeee

    Post a Comment


    PAST | PRESENT