MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Delete Everything, Fatin !
    Wednesday, 1 July 2015 | 0 Comments





    Kay. I'm done. Enough. Haha. Delete entry-entry menggelikan yg aku pernah update. Hew. Geli? Ha ah. Maybe aku dah matang sekarang :3 ahaks. matang sangat lah kan? haha.

    I'm the new one :) Ingat tak entry aku nak life yg baru? Nak jadi fatin yg pendiam blablabla. And yes! I did it! Pendiam :3 buat hal sendiri sampai org rasa aku nie membosankan. aku bukan yg dulu. and I admit. aku selesa skrg. cuma, susah nak adapt kat tempat orang..

    Hahaha. yelah. siapa yg boleh adapt dengan perangai cenggini?

    And then.. dulu aku taip tak penuh.. sekarang sebijik sebijik aku taip. hahahaha. suka. teruknya kau fatin.. bila aku baca balik, gosh. tak sanggup. terus delete! hahaha..

    Thank God aku ada chance untuk betulkan semua balik. even though aku dah tak boleh nak putarkan masa, and tak boleh nak ubah impression orang kat aku, but.. it's better than nothing..\

    At least aku boleh delete everything yg mcm sampah aku pernah post dulu xD

    I'm sorry if kebanyakan entry aku banyak mencarut dulu. Haih dah lama tak mencarut. Hahaha.

    Post a Comment


    PAST | PRESENT