MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • It's Been Soo Long
    Monday, 2 March 2015 | 0 Comments





    [ 3 MAC 2015 03:26 a.m.]


    Assalamualaikum....

    Heeeee.. Lama siaaakk tak update.. Gila ahhh.. Dah berbulan-bulan.. So yeah... As usual.. Mesti ada benda aku nak cerita kan? Banyak sebenarnya...

    Cuma aku cut dan amek yg penting je.. ok? hahaha.. krikk krikk.. xD

    Semalam.. dapat result... bukan STPM bukan SPM.,, aku budak matrik.. so.. result mid sem exam.. hahahaha.. and guess what? abuduuuuh xD

    Aku hanya mampu gelak tengok result aku.. hahaha.. nangis? air mata dah kering... dalam seminggu, mesti akan ada one day aku menangis.. hahaha.. biar ahhh..

    And yeah.. UPU? dont know.. in my mind, aku nak masuk swasta je sekarang... hahaha.. ataupun.. tak yah sambung dah.. penat weh.. bukan tak penat...

    Hmmm.. tapi.. mana ada benda yg mudah nak berjaya kan? tahu... mama pun tak tahu apa yg jadi.. hehehe.. jahatnya aku.. huhu... k takpe.. xD

    Okay dah nak dekat 4 pagi.. better tidur dulu...daaa~

    Post a Comment


    PAST | PRESENT