MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • STRESSFUL LIFE AT JOHORE MATRICULATION COLLEGE ? --"
    Thursday, 10 July 2014 | 0 Comments


    👓✨


    Waaaaaaaaa!!!! lama gila tak mengupdate..... Stress giler duduk siniiiiii.... everything is fast!!! aku yang slow learner nie... susah betul nak mengikut norma kehidupan yang laju di matrik nieeeee...

    Kenapa mcm nie?? :'(  aku rasa macam... huuuhh... homework berlambak... tiap-tiap hari... sampai pada satu tahap tu... aku dah malas... malas yg teramat sangat...

    Bila aku dah malas... aku akan tidur.... ada satu hari tu... sekarang nie bulan puasa kan... so... masa tu.... Allah bagi aku cuti... jadi... lepas makan sesama dengan roommate... aku ingat nak baring je kejap...

    But at last... aku tertidur.... and guess what? aku bangun... aku tengok fon kat sebelah... aku amek... and tengok jam.... damn!!!! dari pukul 8 malam aku tidur... sampai laaaaaaa.... pukul 6 pagi!!!!!! cuba kira berapa jam? lebih 10 jam!!!

    Aku admit...kadang2 kat sini... aku tak tidur... sbb nak siapkan kerja yg tak siap2.... then esok... bila pergi kuliah... aku asik menguap... kdg2 tertidur dalam kuliah....

    Entah lah... sakit kepala aku... tiap2 hari x cukup tidur... maybe sbb tu... aku tidur 10 jam pun aku x sedar... ><  hahaha... dah tidur... nak sedar apanya... xD

    Sekarang?? ok... Johor kan cuti hari jumaat... jadi aku bersenang lenang... malas nak siapkan semua kerja... hari nie hari berehat sedunia... esok baru aku buat kerjaaaa... heeeeeeeee :3

    MUET? yang tu tak payah citer lah... essay essay essay essay... dah lah aku nie mmg slow bi... aku faham apa org ckp.. tapi aku x bole nak ckp... nak tulis? phewwww.. banyak giler babun grammatical error...hehehe

    So tu je... aku cuba nak have fun kat sini.. aku cuba nak ada life yg happy kat sini... and yeah... i will always try... honestly... aku tak target 4 flat... sebab aku tau... selama nie... apa yg aku target... mana pernah dapat...

    Aku just nak buat semampu aku... kalau laa ditakdirkan cita2 aku nak jadi seorang doc tak tercapai di universiti kerajaan... aku akan pergi swasta... no matter what happen.... :')

    :: BYE ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT