MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Orientation Week Was Like A Shit? --"
    Wednesday, 11 June 2014 | 0 Comments

    ‫Accessories ٿ #2‬ | via Facebook



    Hahaha... bila aku dalam keadaan yg aku taksuka... aku sokong ayat tu... Tapi kalau aku dalam keadaan yg aku suka... aku x sokong ayat tu... yeah... 4 hari orientasi...

    Tak best mana pun... banyak kali aku ponteng... ssshhh... rahsia... huhuhu.... majlis penutup pun aku x pegi... aku malas... sangat2 malas...

    HAti aku suka bila aku dapat sambung belajar... tapi pegi matrik... hmmm... aku takut aku x bole nak go on je nanti... hmmm...

    So... masa first day... aku dah rapat dengan roommate aku... Che Wan Nor Adila binti Che Wan Kassim... form Terengganu,,, huhuhu

    So... Ini dia!!!


    Aku rapat dengan dia sampai laa sekarang... Aku dengan dia sama-sama modul 1... cuma dia praktikum 8... aku praktikum 21... hehehehe...

    So...sekarang dah minggu kedua kuliah... dah start quiz and bagai2 semua tu.... so... memang aku takkan ada masa nak mengupdate benda alah nie... hehehe...

    Dengan assignment lagi... huuuu... okay... tu je... esok aku outing bermalam... :3 poksu kawiiinnn :3  kbyeee

    Post a Comment


    PAST | PRESENT