MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • 26 Mei 2014 ~ The Registration Day
    Wednesday, 11 June 2014 | 0 Comments

    (29) Tumblr



    Assalamualaikum.... :'(  Sedihnya aku dengan blog nie... hukhuk... so... aku just nak previous.. xD how's my life starts at matrik.. hehehe.. hampeh punya english...

    25 Mei... Ayah tiba2 tukar perancangan.. Patutnya gerak dari rumah je sebelum subuh... But then... ayah nak gerak 1 hari lebih awal... and bila sampai kat Muar... kitaorang stay dekat rumah cik ijam merangkap adik kandung ayah...

    And seriously... awkward.. bukan aku rapat sangat pun dengan sepupu2 aku tu.. last2 kitaorang duduk dalam bilik 5 beradik and duduk je lah...

    Hahaha... malam tu... sedih... aku dah rasa macam tersentuh hati...sangat2 sedih :'(  aku peluk je raudah.... adik bongsu yg paling manja dengan aku... 2 tahun x pernah berenggang... waaaa T___T

    So.... pagi esoknya... aku mula persiapkan diri...


    And thats it! tudung hitam atau putih.. Baju warna putih plain and kasut bertutup... tu pakaian yg WAJIB dipakai masa hari pendaftaran! Swear! banyak cekadak giler...

    Matrik lain x macam tu pun... hukhuk... so aku pun sampai di KMJ dengan bahagianya~ --" bahagia lah sangat...sedih gileee

    Maktok... Poksu... Tokmek dari pontian sanggup dtg tangkak nak hantar aku.... huhuhu... and then... bermulalah sesi mengemas...

    Blablablabla... mama and semua pun balik... mama dengan ayah balik selangor... maktok poksu tok mek and 2 org adik aku balik kampung... lagi 2 org ikut mama...

    Aku? tinggallah sendirian di Kolej Matrikulasi Johor yg kononnya kakak2 batch lepas cakap, best masuk sini and sekian sekian sekian...

    Aku? dah dekat 3 minggu kat sini... masih lagi x tahu apa yg best kat sini... nama pun belajar... --"

    And yeah... nie katil aku~


    okay... Nie pulak almari... besi~~~~


    Dalam almari nie... penuh giler baju aku... baju kurung plus jubah dah lebih 20 helai... hahaha... x muat seyh... ><

    Okay... Nie pulak meja belajar... ><


    Ini masa baru first day... Takde buku lagi... Just kemas2... Sekarang? Amek kau~ dengan fail2 kertas2 buku2 and macam2 lagi... huhuhu... bersepaaaaaahhh~~~


    Masa minggu pertama cuma ada frame je... huhuhu... sekarang? macam2 ada atas meja... hiasan mejaaaa... huhuhu... :3

    so.... tu je kot.... nanti sambung lagi... heee :3






    Post a Comment


    PAST | PRESENT