MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • HAPPY MAY~~~~~ ^,^
    Friday, 16 May 2014 | 0 Comments




    18th bday


    01.05.2014

    Happy May!!! Lalalala~~~ xD May? Ada apa dengan May? Huhuhu~ It’s my bornday!! xD yeah~~ birthday~~ birthday~~ girl~~~ hahahahahah xD excited gilerrrrr! xD

    Excited sebab umur makin tua? Hehehehe… biar lah :p aku punya birthday… suka hati aku laaahh… huhuhuhuh :3 but but but…. Kali nie punya birthday lain…. :3

    Sebab… firstly,,,nie birthday first yg inshaAllah aku akan sambut LIVE dengan si dia~~ lalala~ hahaha… and maybe dapat hadiah LIVE jugak kot…hehehehe

    Second, birthday kali nie aku kena tukar IC!! Hehehe… kena tangkap gambar lagi :3 gambar yg menuju kematangan… Hahahahaha xD

    Third, aku dah bole buat akaun bank guna nama aku sendiri… lagipun… Matrikulasi Johor kena guna Bank BSN sebab nak masukkan duit elaun nanti..… so aku kena buad lah… :D

    Forth? Erm erm erm… hah!! Tengok wayang!! Kahkahkah… sorry sorry… aku bukan otak kuning kayh.. so… takdenye aku nak nengok citer2 18 and up nih xD

    So… itu je kot.. di samping aku dah bebas nak keluar sikit nih… xde laa bebas sangat… nak kerja yg jauh2 sikit pun mama x bg… tapi kalau nk keluar pegi jenjalan dengan kawan2 tu bagi laa :D

    Hmmm… 7th May~ I’ll wait for you… heeee…. Maybe… birthday kali nie special… sebab… maybe…. Tak disambut… :’) kbyee


    :: BIRTHDAY ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT