MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • SOOOOO ANNOYING -OO-
    Monday, 14 April 2014 | 0 Comments

    When people are tacky....

    14 April 2014

    Annoying ? Heeee .. Sikit lah –oo-  okay… bayangkan korang ada dalam satu situasi… situasi tersebut adalah di mana… korang excited giler sebab dah lama tak berkumpul dengan kawan2 korang satu kelas…

    And yeah… Bila dah berkumpul tu… Mesti ada cerita kan?? Tapi yg tak bestnye….. ada kawan2 korang tu asik cerita pasal benda yg dorang dah lalui… but korang takde kat tempat yg sama dengan dorang utk lalui benda tu… kalau just citer sikit2 takpelah…

    Nie tak… over… sumpah… over giler babun… buad aku menyampah pun ada jugak… PLKN… baru 3 bulan je weyh… hmmm… bukan aku jeles ke apa… cuma dorang terlalu over… siap nyanyi2 lagu laa,,slogan laa,,macam2 laaa…

    Bila dorang bercerita ,, yg lain2 mesti laa senyap… and ada jugak yg buad muka annoying… (termasuk aku) sebab dorang asik ulang2 cerita banyak kali.. ok… aku faham… kita masing2 bukan sekolah asrama… sebab tu terlebih excited bila jumpa some new friends…. Kan?

    And… ada jugak… yg dah bekerja… dorang kerja kat tempat yg sama… but… erm.. kita orang dengar je laaa…. Sebab dah dorang bercerita… tapi ada jugak yg macam nie…

    “Aku menyampah dengan pompuan tu blablabla”

    And then si kawan yg sama tempat kerja dengan dia jawab macam nie,,

    “Ha ah kan.. bole pulak dia blablabla… takde adab.. blablabla”

    And bila ada antara kitaorang yg tanya macam nie,,,

    “Siapa? Siapa?”

    Dorang akan jawab…

    “Erm.. adalah… takleh bagitahu”

    And lepas tu dorang gelak sama2…

    Aku pulak? Hanya buad muka annoying lagi –oo- kalau tak nak cerita,, takpayah cerita … jadikan tu cerita kat tempat kerja korang je –oo- sooo childish –oo- huuuh…


    :: MOMENTS ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT