MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • ONLINE SHOPPING? O.O
    Tuesday, 15 April 2014 | 0 Comments

    Untitled


    Online transfer ? Pernah dengar kan?? Heheheh... Shopping online?? Lagi lah... Pernah dengar jugak kan? Huhuhuhu~ so yeah.... sejak aku meningkat dewasa nie... *eceh* aku pun dah mula berjinak-jinak dengan online shopping bagai nie... kat mana?

    Kat instagram~ heeeee :3 best giler laaa... the moment when abang handsome poslaju sampai rumah... ketuk pintu rumah... and aku kena berdiri depan di utk tulis nombor ic and tandatangan aku,,, wooaahh... it feels sooo... awesome... -oo-

    Hahahha... yg bestnya bila bungkusan poslaju tu dah bertukar tangan... hehehehe... so... apa motif aku buad entry nie? motifnya... sebab aku x nak link nie hilang.... because....

    Aku letih... bila shopping barang.... contoh harga tu RM 46... so aku mesti kena bank in RM50 kan? soooo.... rugi... lagi2 bila aku kena whatsapp org tu balik sebab dia terlupa bagi duit baki... then...

    Angah pun bersuara... 

    "Apa kata awak guna online transfer je? kan senang... boleh bagi cukup2"

    And i was like....

    "Yeah!!! that is a good idea~"

    LOL... hahaha... so hari nie... disebabkan mai nak buad ujian psikometrik,,, dia pun belanja laaa pc aku nie kat cc... sebab dia tak nak bagi aku tengok apa yg dia jawab :'(  sedihh.. hehehehe :3 takpe2... aku faham... huhuhuhu...

    Pssstt... dia dapat pergi interview MARA... untuk course PERGIGIAN kat IRELAND ... :D


    So... untuk pengguna maybank,,, korang boleh tengok nie... cara2 nak daftar number fon korang kat mesin ATM semua... ada dua link... bukak je... baca and teliti... heeee :3




    Sooo... happy shopping to me!!! hahaha... lepas nie duit dalam bank aku mesti sentiasa ada laa nampaknyaa... hehehehe :3 

    :: SHOPPING ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT