MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • JIEYA ALREADY AT PLKN NOW T_T
    Saturday, 19 April 2014 | 0 Comments



    House | via Tumblr


    Fuuuhh... Dah berapa minggu aku tak dapat on wechat... And then... Aku tak sempat nak cakap goodbye dekat jieyaaa... Sorry jieya... :'( Hope kau ok kat sana... :'(

    Please... Jangan berubah macam budak2 kelas aku yg pergi PLKN... Just jadi diri kau sendiri... :'(  Hope sangat2 kau tak lupa kat aku.... even though...

    Kita dah tak rapat... sorry about my mistakes all this time... heee (broken) >< sorry kay? sorry a lot... sayang kau sampai bila2... take care... walaupun kau tak baca apa yg aku taip nie...

    But... aku nak kau tahu... kau...kawan aku sampai bila2... semoga kau dapat capai apa yg kau nak.... Sayang kau sangat2... babai... :')


    FATIN NURJIEHA BINTI MOHAMED YUSOFF :')

    Post a Comment


    PAST | PRESENT