MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • INSOMNIA ? O.O
    Monday, 14 April 2014 | 0 Comments


    <3


    12.04.14

    12 a.m. anniya~ its 3:37 a.m. now… yeah… aku tak tau kenapa…dah makin kerap aku tidur lewat… hmmm… maybe its true… aku… insomnia… seriously… lepas tu bila pagi,aku bangun lewat lah….macam mana laaa nak bangun pagi2 kalau lepas subuh aku terus tidur? -,-‘’

    Entahlah… tak tahu macam mana nak hilangkan… aku ada dengar bunyi bising kat bumbung tingkap… macam hujan… tapi… mungkin air tangki yang menitis dari atas kot… heeee…. Takpelah…. Asalkan bukan bunyi… tttuuuuttttttt… *errr*

    Angah dah tidur… hmm… dia kalau balik…. Macam tu laaa… akuu rasa aku dah jarang dapat bercakap dengan dia… huuuhh… sakit kepala… -_- yelaahh… aku kan kakak dia je… bukannya kawan2 dia… (seriously touching giler aku dgn dia -,-‘’)

    So…. Malam2 macam nie… aku tidur lewat… mestilaa ada buad apa2 kan?? Heee… jangan fikir lain… aku tengok cerita korea~~ heee… handsome giler Lee MinHo~~~ seriously,,,aku dah fall in love dengan dia start dari cerita City Hunter…. Hukhuk… handsome sangat~~ and… tinggi….

    Bibir dia merah~ *tak lupa tang bibir* hahaha… aku suka lelaki bibir merah… tak tahu kenapa… huhuhu… bibir merah… tinggi… kulit cerah… yg pasti good looking giler ahh… and… yeah… lelaki Malaysia…. Mana ada macam tu…. Huhuhuhu :3

    Ohh!! Dah hujan… :D gladly~ its rain now… hahaha… aku tak faham lah… Kenapa result spm aku,, English aku dapat B~~~ serius tak faham… teruk sangat ke karangan aku?? Tak pernah2 aku dapat B… paling rendah pun B+ je…. Niee… huuhh… *fatin…semua yg jadi ada hikmah* :’)

    Selsema sudah menguasai… Aku rasa baik aku tidur… heeee :3 gudnite awak semua…. *walaupun takde siapa yg baca blog nie*  hehehe… tapi tak salah kan? Blog aku…. Wweeee~~~ hujannnn~~ sejukkk… mesti best bila tutup mata… :’)


    :: MORNITE ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT