MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • EX SCHOLAR ! ^,^
    Tuesday, 1 April 2014 | 0 Comments

    Sister
    Assalamualaikum... Yeah... Akhirnya aku berjaya mengupdate setelah sekian lama menyepikan diri... Seriously,,, terlalu banyak benda yg dah jadi kat aku sepanjang umur aku nak menginjak ke usia 18 tahun... Look... Sekarang dah 2014... And now is March 2014... Dah penghujung mac da pun...

    Tak lama lagi akan datang bulan 5... May... Bulan di mana aku akan officially 18 years old!! :)

    Heyyy... Lupa pulak... Heee... :3 SPM? Yeah... Bagi aku... Result aku cukup baik sangat sebab.... Yelah... Aku nie bukan lah pandai mana kalau nak dibandingkan dengan kawan2 aku yg lain :D

    Mai? Of course lah 9A~~~~ straight !! HAHAHAHA... macam afrina jugak... 10A~~ bezanya...afrina amek 10 subjek ...mai pulak amek 9 subjek :3 hmmm............

    Siti? Kesian dia... erm... erm.... aku nka cakap pun tak sampai hati :'( huuuh.....ada satu subjek dia tak kredit...tapi dia dapat 4A~~ ^^ ok la tu kan?

    Kesian dia... impian dia nak jadi dokter...tapi...kimia....hmmm.... aku sebagai kawan cuma mampu bagi dia semangat n sokongan n doakan dia je lah :'(

    So..... sambung belajar? aku dah nekad nak pergi uitm... yuran tak lah mahal... seriously... murah... :) aku x nak susahkan mama dgn ayah lagi... cukup lah.... huhuhu... utp tu....kalau aku stay kat petronas lagi,,,hmm.... mmg lingkup lah....


    Bukannya aku dapat biasiswa pun....5A? biasiswa apa aku dapat?? :( heeee...naseb baik aku keluar.... takpe lah...so aku pilih diploma....asasi? aku rasa aku takkan mampu nak belajar dengan cepat... :)  am I right?? hahaha.... mikrobiologi....pengen  dehh... hahaha

    UITM nie special nya dia sebab ada 3 diploma yg melayakkan kau amek ijazah perubatan....huhuhu...so...diploma mikrobiologi...diploma teknologi makmal perubatan and diploma farmasi :)

    Mula2 aku memang nak dip farmasi tu.... taaaapiiiiii..... pulau pinang....alahai T___T  lagi jauh sama rumah and sama cinta hati gue siihh... hahahaha

    So...apa-apa pun... aku sayang dorang :3 heeee.... aku sayang semua kawan2 aku.... and yeah... aku tau aku tak patut...tapi.... kadang2 aku lebihkan dorang daripada family aku sendiri... :')

    Sebab tu... kalau ada yg kecik ati dengan aku,,,,memang aku akan rasa down giler.... :'(  so... maafkan aku ea kalau aku ada buad salah kat korang? :)

    :: babai :) ::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT