MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • The Reason Why I Leave UTP :')
    Monday, 24 February 2014 | 0 Comments

    Assalamualaikum !!! Heeee :3 Dah sebulan aku tak mengupdate ... Rindu giler kat blog aku nieee ... And yeah ... Walaupun takde sesiapa yg membacanya , jadi aku lebih selesa ... untuk cerita semua benda kat sini ... Kenapa aku keluar UTP ? OMG ... Aku malas betul nak jawab bila orang tanya macam tu ... So ... Korang ... Sorry kalau aku buad korang marah sebab aku tak nak.jawab soalan tu ... Hmmm ... aku bukan sengaja ... Firstly , aku tak boleh nak teruskan ... Sebab foundation untuk sem 1 and sem 2 ada subjek Bussiness Management .... so.... because of that ... Mama dari aku form 1... Mama memang tau aku tak minat langsung benda2 yg berkaitan dengan .... ACCOUNT !!!!! *errr...sorryy... but aku mmg taksuka..* Jadi aku dapat rasa yg aku akan gagal kalau aku teruskan jugak ... Secondly , Sebab duit .. Aku bukan datang dari keluarga yg kaya .. Yg ayaah nya boleh bayar and bagi je berapa yg aku perlukan.. And yeah... Only aku yg tahu mcm mana susahnya hidup aku n family bila kewangan masalah melanda ><" So... foundation nie singkat... dalam setahun.. ada 3 semester... setiap semester , 6 ribu lebih .. kalau lah aku tak keluar , ayah mesti tengah bermati-matian sebab nak cari 4 ribu lebih untuk aku... sebab aku kena bayar semuanya baru laaa aku boleh amek exam... Exam aku pulak hujung bulan 3..mcm mana nak cari banyak mcm tu?? Jadi aku keluar... walaupun ayah yg nak sangat aku study kat situ.. Thirdly , Roomate .. Erm .. Dia .. Huuh .. Aku tak faham dengan dia tu .. okay .. awal2 lagi aku dah diberi tahu yg dia suka alone.. Dia taksuka diganggu ... And yeah... sepanjang aku kat situ ... aku rasa aku yg alone .. bukan dia .. sebab dia sentiasa keluar melepak dengan kawan sekolah dia yg masuk situ jugak.. okay.. tu yg dia kata alone ? and yeah .. masa dia cakap dgn mak dia kat fon , aku dengar semuanya !! maybe dia fikir aku tidur lena sgt kan.. huuh... then masa aku nk keluar,dia ada bagi aku surat... :') sorry... aku hrp aku takkan jumpa kau dah.. serius tak nak.. :') So yeah...aku rasa cukup laa tu..yg lain.. aku simpan..but...tempat tu serius selesa...bilik besar...katil besar..meja study besar..tempat mkn selesa and semua laaa... sebab...swastq kan... :') Tapi takpe lah...rezeki aku kt tmpt lain agaknya...yg pasti... aku xnk sorg2 lg lepas ni...aku nk ada kwn...huhuhu...so...tu je laaa...byeee :')

    Post a Comment


    PAST | PRESENT