MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • LOVE Letter For My Followers~ ^,^
    Wednesday, 22 January 2014 | 0 Comments

    Letter



    Assalamualaikum!! :)

    LOVE Letter yaww!! huhuhu!!See? dah nak dekat setahun aku tak update apa-apa ~ hukhuk ... so now.... dear bloggers...aku muncul semula dengan keadaan umur aku yang sudah lanjut setahun.....

    What?? aku belum tua lagi kayh ! I'M 18 unofficially~~~ huhuhuh... so now ? nothing much happen... sedang menunggu result SPM...

    But wanna know something? aku sambung belajar di Uni Petronas... aku masuk masa Januari intake 2014... okay... you dont have to be surprise...because...

    Aku bukannya ambil course engineering... but ICT ... ^_^ and....its quite...easy...kelas tak pack macam budak2 engineering...heeee....

    Best jugak jadi budak U...cuma...yang kurang bestnye.... takde kawan...actually...ada...but...dia dah keluar....keluar dari UTP because....personal problem...

    So now...yang ada just...kawan biase2...not rapat macam aku dengan dia...huhuh...so today~~~ at 8 pm aku ada kelas~~~english tutorial~

    Hukhuk...tu tak cerita lagi masa minggu orientasi...mak aih...penatnya,,,hanya Allah je yg tau...kaki aku yg berdarah sebab melecet pun belum baik lagi...huhuhu

    So....kalau nak cerita lagi...memang takkan habis...but....im grateful because....Allah had gives me a chance to study at here....hah...terabur english aku...

    Tu lagi laaa...huhuhu...ramai giler yg speaking kat sini....kelam kabut aku...huhu..nasib baik dah belajar sikit2...okay....got to go...muahh :* see u next time...heeee :3

    Post a Comment


    PAST | PRESENT