MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • C O N F U S E ~_~
    Thursday, 23 January 2014 | 0 Comments

    ⚫️⚫️


    Aku patut keluar atau aku patut stay ? Aku nak keluar . Tapi hati aku macam sayang . Ego sebenarnya nak mengaku .... but thats true ... huhuhu...bila aku dah rasa selesa sikit...cuma...tu laaa...

    Ekonomi dengan bisnes...alamak aih...mama sendiri tau aku sejak azali aku memang benci giler dengan benda2 relate to account nie.....sebab tu Kemahiran Hidup aku masa PMR dapat B....sebab akaun2 bagai tu laaaa -____-

    But....daripada aku tengok result FAILED kat final exam aku,,,better aku keluar.....tapi...entah laaaa...takut ayah marah.... :'(

    Aku takut giler....serius.....yelah...sebab maktok cakap ayah yg beria-ia nak sangat aku belajar kat sini....erm.... :'(

    Post a Comment


    PAST | PRESENT