MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • SCHOOL 2013 !!!!! ^,^
    Thursday, 21 March 2013 | 0 Comments


    Tumblr_miw9wetd4s1rkuefjo1_500_large

    School 2013!!!!!!! arrgghhhh!!! aku rasa macam nak menjerit bila tengok Kim Woo Bin dengan Kim Jong Suk berlakon sesama!!! :D

    Best giler owww citer nie...banyak kali aku nangis...... :'( banyak kali aku gelak macam orang giler.... xDDD and banyak kali aku marah2.... :O  huhuhuhu xDD

    Sumpah hebat giler friendship dorang.....aku nakkan friendship yg cenggitu.... :'(  yg takkan berpisah sampai mati.... :'D

    B7fbf5a6680e11e2a58122000a9d0ed5_6_large

    Huhuhuh...but....ade lagi ke friendship cenggitu zaman sekarang??? ;'0

    Friendship aku dengan maizatul aisah and siti aisah baru setahun....huhuh....and....aku harap sesangat......kteorg akan kekal sampai bila2....sebab....

    Hanya dorang yg faham perangai aku...tapi...dorang tak macam aku....yg sorang,,,kalau dah taksuke dgn someone,,akan buad2 tegur atau pandang sinis,,atau perli2....yg sorang,,,bole je tegur and marah blakang2 dlm masa yg sama...huhuh....aku pulak?

    Aku takkan tegur orang yg aku benci and aku takkan pernah nak dengar lagi nama dye...pandang muke dye buad aku hilang selera makan...and dengar nama dye,,buad aku rasa meluat...

    Yeaahhh!! sebab tu kteorg serasi!!! huhuh...ehhh....dah melalut... +___+

    So...pastikan KPOPPERS tak ketinggalan utk tengok cerita ini!!!!!!adiossss!~~~ :D

    Tumblr_mfnr3ke4gp1qd1pl3o1_500_large


    Post a Comment


    PAST | PRESENT