MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • PIDATO???? OMG ! +,+
    Thursday, 21 March 2013 | 0 Comments


    Tumblr_mjzyob5k9u1rbk22jo1_500_large

    Pidato???? yeaahhh!!! tahun lepas,,,aku masuk bahas ala parlimen...and tahun nie...mencuba nasib di bahagian pidato~~ woaahhh~~ :O

    Fatin Nurafiqah masuk pidato~~~ :O  okay...ramai yg bahan aku sbb masuk benda tu...huhuh...by the way,,,aku nie takde laa terukss sgt bercakap.... :P

    huhuh! and...huuuhh...ade one incident yg betul2 buad hati aku sakit.... :'(

    Aku....tulis nama untuk forum perdana....sebab...yelaa...nie laa last year nak kumpul banyak2 sijil and markah....tapi...

    Huuuhhh.....sampai ati kawan yg aku dh kenal dari form 1 , and sorg yg pandai lagi bijaksana,,,,serta amat disenangi,,,boleh buad aku mcm tu...... ;'(

    Aku dah pegi bilik guru dengan dia,,,naik sama2,,,cari cikgu sama2,,,dah tentu laaa aku nak masuk!!! yg dia pegi letak nama PEREMPUAN B*** tu kenapa?????????? T___T

    Sudah laaa...aku memang makan ati giler2....aku senyap je bila dye buad cmtu...aku tau dye dah rapat dengan perempuan tuh... :'(

    Bila aku citer kat bestie aku,,,dye pujuk...dye ckp,,,tak baik ikutkan rasa marah....apa-apa pun,,,,dye stil kwn sekelas dgn aku...so....biarkan je...rezeki ada kat mana2...

    Aku pun mcm...hmm..dh laa..lantak...aku tau sekolah takkan menang...tapi markah ngn sijil yg aku kejar...huuuhh...

    LAst2,,,aku pegi lantak dengan semua setan2 yg menghasut aku,,,,aku ckp je..."takpe laa...aku dah ade pidato...aku kena prepare utk 35 tajuk...dia kwn aku..biarkan je laaa..."

    Huhuhuh! kelakar...aku kena mengalah dengan musuh sendiri??? :')  hanya mampu memberikan senyumann~ :)))

    Post a Comment


    PAST | PRESENT