MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Perkhemahan Perdana ? +,+
    Thursday, 21 March 2013 | 0 Comments


    Silly-girl-love-he-sad-favim.com-659656_large

    Assalamualaikum~~ yeah~~ huhuhu....perkhemahan perdana unit beruniform??? :D

    Awesome bunyinye kan??? :P  tapi...hmm...tu laa....dpt sijil and markah bonus kalau pergi tu... :'( tapi.....huuuhhhh...

    Aku dah daftar and dah bayar.....tapi perempuan bangan tu pun pegi jugak....3 hari nak mengadap muka dye??? memang kena jemput malaikat maut laaa... +___+

    Sumpah weyy...sampai mati and sampai jasad aku ditanam ,, aku takkan pernah maafkan manusia sekeji dye...bagi aku,,,dye tu terlalu hina dibandingkan dengan haiwan yg bermain lumpur.. +___+

    Aku bukan pandang rendah kat dye...tapi...cukup laaa....dye hina aku...sedangkan aku sekuit pun tak ganggu hidup dye...dye maki aku...dye ckp aku keji...

    Pastu dye marah2 n nak serang2 aku bila aku melawan...ape dye fikir aku nie bajingan? Shit!! such a NINNYHAMMER!!!! +____+

    *Angah cakap,,kalau nak maki orang,,,guna bahasa inggeris...jadi takde laa nampak sangat kte nie orang melayu yg selalu kalah dengan orang cina... +____+*

    Errggghhh!! tapi...sekarang...dah laa...dah dua benda aku lepaskan....sebab aku benci dye.. +___+ lepas nie ape pulak???? +____+

    KAwan2 aku,,,,,dah makin ramai taksuke dye...aku tak hasut...and aku tak cakap ape2...dorg yg judge perempuan tu sendiri...and aku...

    Aku harap sangat2 perempuan tu akan baca entry aku nie one day nnti~ sebab aku nak dye tahu,,,dye hipokrit dgn org,,,org pon akan hipokrit dgn dye...

    Aku pun terkejut jugak bila aku join dorang duduk sesama masa lepas kelas biology,,,aku dgr dorang kutuk perempuan tu...errr +___+

    Aku tumpang dengan and cuma senyum sinis... :) aku tak cakap apa2 n tak tambah apa2...huhuh....kau yg buad dorg benci kau...aku tak buad ape2.... :')

    Post a Comment


    PAST | PRESENT