MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Berani ? Buad !
    Thursday, 21 March 2013 | 0 Comments


    Tumblr_mk01h3ywg91qkfaffo1_500_large


    Yeah~ it's been a looonnggg time , isn't ? huuuhhh...lama gilerrrr laaa aku tak update blog aku nie...serius lama giler!!! :O

    Penat? of course! letih? memang laaa~ busy? tu dh semestinyeee!! aku rasa mcm hidup aku skrg nie susah sgt nak cari ruang utk bersosial... +_+

    Tapi....bagus jugak mcm tu...aku takde laa buad masalah...and...u know what??ade berita hangeettt ~ :DDD

    Tadi...adik aku menggedik giler nak pegi pasar malam... +___+

    And...aku pun ikut je laa...sbb nak belikan dvd kat sana...and..lepas tu...aku tak perasan pulak perempuan muka pelik yg umur setahun lg muda dri aku ada kat situ.... +___+

    Dengan mak dye taw!!! xD

    Aku pun...buad tak nampak je ahh....walhal,aku tau dye dh nampak aku...huhuh...and..masa aku diri kat tepi tmpat cd tu,,,mak dye pandang aku... +___+

    Fikir aku takut? simpang malaikat 44... >,<'''

    Hahahah.......biarlah mak dye tau pon...aku ade alasan yg kukuh... :') if mak dye serang aku,,,rahsia dye akan terbongkar,,,and mak ngn ayah dye takkan percayakan dye lagi...never!!!hhuhuh !! xD

    Apa kau boleh buad sekarang ? :D

    Post a Comment


    PAST | PRESENT