MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • What A LIFE ???? @___@
    Thursday, 14 February 2013 | 0 Comments


    Alealovely17_large


    Oh God ! Seriously ~ Sumpah letih....tuisyen,kelas tambahan,study group,,errrrr........lambat nyaaaa laaaa nak SPM...... +,+

    Serius penat giler...awal2 tahun aku dah pecut.....huuuh...kena kejar balik oohhh kimia form 4.... >,<'' banyak aku tak faham.... >,<

    And.....errr......lama jugak laaa aku asingkan diri dari dunia blogger,,facebooker,twitter...errgghhh....sakit jiwa aku tak dpt berblogging.... +,+

    Huuuhh...and now...baru balik dari tuisyen....oh God...sumpah penat...tuisyen aku,,,dari 6.30 sampai 9.30!!! tercabut tak otak??? +,+'''

    Tapi....takde laaa stresss sangat.... >,<  sebab....cikgu add math handsome... ;3 huhuh...serius...sedap giler mata memandang.... :D

    So.....aku cuba untuk luangkan masa untuk diri sendiri jugak...tp apakan daya.....rosmah sempat nak tengok jambul dia kat cermin...aku?

    Entah macam mana rupa aku pakai tudung berhari2 nie...pakai bedak pon entah sekata entah bercapuk...errgghhh.....macam nie ke lelahnya belajar???

    Kenapa aku baru rasa sekarang???masa PMR dulu,,,tak rasa pon ? =,='' aish....fatin aaahh~ paboya! +,+''

    PMR tu dah memang senang tahap kacang.....SPM nie kan susah giler...adush.... >,<  balik rumah,,mesti ade homework...yg paling aku tasuke,,kena buad nota sendiri....aduyai.. =,=

    Masa sejarah pulak,,,,boleh pihak sekolah letak dekat waktu yg second last!! memang mengantuk laaa satu kelas 5 Sains tuh!!!! +,+

    Haishh....and..by the way,,,,cikgu fizik kita org dah sampai!! hujung bulan 1 n dah masuk awal bulan 2 baru ade cikgu fizik...kesian kita org kan??? :'3

    So...aku harap...segala2 yang aku rancang dan akan buad pada tahun ini dipermudahkan dan diizinkanNya...amiinnn...... ^3^

    Post a Comment


    PAST | PRESENT