MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Duit SERATUS !!!! ^3^
    Thursday, 14 February 2013 | 0 Comments


    X_547cac47_large

    Assalamualaikum!!! yeah~~ korang ade dapat duit seratus tak??? :3 kita pon dapat jugak~~~ duit baru lagi tw.,..kwn2 kita byk yg dapat duit lama~~ huhuh xDD

    So...duit tu...dalam masa sehari je aku habiskan...nak tau aku beli ape?? hmm....buku biology,,chemist,physic...yg tu aku beli sebab senang nak bahagikan buku dengan adik aku...diakan dah pegi asrama.... >,<

    And yg lain...aku beli buku2 latih tubi....>,<  seriously,,,,aku rase mcm nak borong satu POPULAR tuh....kalau boleh,,,aku nak beli POPULAR tu sekali ahhh..... ;3

    Err....novel?? :'(  tak dapat..... :'(((((( "I Love You,Stupid" karya Melur Jelita....dari tahun lepas aku usya jeh novel nih..... :'(((  sedih giler tak dapat.... :'(

    ::. Belanja Biar Berpada-pada ^3^ .::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT