MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Angah Pergi Asrama..... T___T
    Thursday, 14 February 2013 | 0 Comments

    Tumblr_mi69mn83mm1s3nhn0o1_500_large


    Assalamualaikum!!!! seriously,,,,dah lama gilerrrrr tak update.... xDDD  rindu seyh dengan blog pink aku nih!!!  :D

    So...first of all.....angah dah pergi asrama,,,,, :'(  nak sangat jadi engineer...macam aliran sains dekat sekola biase tabole jadi engineer.... :'(

    Dia dengan 3 orang bestfriendssss dye dok kat sekolah teknik kuala selangor....KUSTECH... >,<'' mmg best laaa....dengan kwn2... >,<

    But...terasa jugak laa dia takde....rase lain bila buad semua benda...tp...ego nak mengaku... +,+''

    N u know what???? dia ade 10 subjek!!!!!!!! aku cuma ade 9 jeh......hmm....elektif dye,,,fizik,kimia,kejuruteraan elektrikal,lukisan kejuruteraan,add math...aku pulak cuma...biology,physics,chemistry and add math....ehek.. +,+

    Aku cabar dia dapat 10 A...!! :D  kalau dia dapat jadi engineer 1 day nnti,,,aku ckp,,,aku bawak ahli2 BEAST tu datang Malaysia~~ tapi masa tu dorang dah tua!! hahaha xD

    So.....cm nie je laaa aku....jaga adik2...belajar....dulu ade angah,,,,ade jugak laaa kawan nak bebual,,begaduh,,,tapi sekarang dah takde...so...aku kena biasekan diri.... :')

    Post a Comment


    PAST | PRESENT