MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • 3 Jenis JODOH ♥______♥
    Friday, 4 January 2013 | 0 Comments

    628997_large

    Assalamualaikum ! huhuhu ~ so.....sekian lama aku menghindarkan diri dari dunia blogger nie,,,aku mengambil kembali kesempatan yang ada untuk mengupdate secara sederhana....

    So....3 jenis jodoh??? uhukuhuk...serius,,,,meremang bulu roma tengkuk aku bila dengar 5 perkataan tu..nak taip pon menggigil....serius,,,,tasuke...uhukuhuk... >,<''

    Okay....aku bukan nak cakap pasal diri aku....just...nak sampaikan....aku tau,,bila tajuk asal "JODOH" , "CINTA" , "COUPLE"  and the else , mesti para blogger akan terus klik ! kan?

    Huhuh,,,jangan tipu ~ sebab aku pun sama~ heheheh xD  so....read this ! my...umm...tak tau nak describe dia sebagai apa....kadang2 macam kawan baik,,kadang2 macam abang yang baik,,kadang2 macam kaunselor kehidupan aku and the else...

    Macam nie....ada 3 jenis jodoh........cuba baca,...agak2 korang,,,,korang akan jadi yang macam mana nanti??? :D

    Jodoh dari Syaitan

    ♥ Jodoh Syaitan ini adalah merujuk kepada sepasang kekasih yang bertemu dimulai dengan pandangan mata, seterusnya bersentuhan tangan, bercinta dan akhirnya terlanjur di dalam percintaan itu. Dan akhirnya berkahwin, tetapi selepas terlanjur. Itulah Jodoh Pertemuan yang dipanggil Jodoh Syaitan.


    Jodoh dari Jin

    ♥ Ini berlaku bilamana sepasang kekasih yang menjalin hubungan melalui bantuan Jin seperti membomohkan orang lain agar jatuh hati kepadanya sehinggalah mereka dapat berkahwin.


    Jodoh dari Allah SWT

    ♥ Jodoh yang lahir hasil pertemuan melalui mata, turun ke hati dan dijaga batas perhubungan antara mereka sehinggalah akad (perkahwinan) berlangsung. Dan inilah yang dinamakan sebagai Syurga Cinta… 

    So.....macam mana ? :')  setiap orang....inginkan yang terbaik....kan ? :D

    ::. ASSALAMUALAIKUM .::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT