MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Cantiknya Tarikh Hari Nie~
    Tuesday, 11 December 2012 | 0 Comments

    Tumblr_mdrke8253p1qb7n7uo1_500_large


    Yeah ~ cantik tarikh hari nie kan ? couple jom? hahaha... wanna know something? aku dengan mata terpisat-pisat....bangun...sebab...baby Qistina menangis....

    Disebabkan rabun yang melampau,,,aku tak nampak pulak mama takde kat situ....aku angkat Qistina...then...nak letakkan dia kat sebelah orang yang baring kat atas katil tu...

    But...seriously...aku tak nampak yang baring tu sebenarnye angah...aku dengan bengongnye pon....ckp mcm nie....

    "mama...adik nangis nie...nak susu..."

    Hahaha...angah tengok muka aku,,,pastu dia ketuk kepala aku... +___+  aku pun gelak and then...letak adik baring sebelah aku....

    Belum habis lagi nie....aku dah baring dengan dia...Qistina pun senyap je laaa...but then...mama balik....mama terus tanya and cakap...

    "dah lama ke adik nangis long ? eh , kau tulis apa kat blog? blablabla... "

    Okay....aku dengan perasaan jalu sebab baru bangun tidur,,,terus bukak mata luas2... [[pantang betul bila ada orang cakap pasal blog aku]]

    Then...aku tanya laaa....

    "kenapa? tak lawa ke blog along?"

    mama cakap....

    "banyak laaa lawa tak lawa...apa yang along tulis kat situ?"

    Ahh...sudah...dah laaa banyak benda dalam nie....but then...hm....entah laaa....nak cerita pun serba salah.....gaduh sebab apa yang aku tulis kat blog....

    And...sumpah! aku sendiri dah tak ingat apa yang aku update....aku jenis yang...taip,,cari gambar,,,tulis tittle,,,then...publish....

    Tak ada banyak masa nak baca balik apa yang aku taip....perlu ke nak semak balik? kalau aku edit...maknanya nie bukan diary aku....

    Aku tak jujur dengan diary aku sendiri...aku menipu...kan? lagipun....follower2 aku,,,ramai yang aku tak kenal...Sorang je yang aku kenal...budak sekolah aku...

    Tu je laa...sape lagi yang nak hadap kat blog aku nie???  but tadi...aku view blog aku,,,aku tengok kat feedjit tu,,,penuh beb!! semua dari JOHOR!!

    Memang tak laaa kan....huuuhh...okay...aku nak mintak maaf....mintak maaf sangat2..... >,< jangan salah kan ibu bapa yang mendidik....

    Aku dah cukup terdidik....cuma aku yang pilih untuk jadi diri aku yang sekarang....aku yang bentuk diri sendiri....maaf sekali lagi....

    ::. 12.12.12  *takkan nak rosak tarikh cantik nie kan? >,< .::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT