MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Twitter ? o.o
    Monday, 17 December 2012 | 0 Comments

    Tumblr_mf1u9erowc1r5sw2fo1_500_large

    Heeee~ so... :D  aku update lagi! :P  hmmm...twitter? o.o  huhuh....semua orang tau....facebook,twitter,and blablabla mmg benda yang penting untuk masyarakat malaysia sekarang~

    Percaya tak?? aku takde Myspace~ :D  semua orang yang bersosial nie,,,mula dari Myspace kan? >,<

    Aku tak...tau2 je,,dah ke Facebook... :P  pastu...ke Blogger....and then....Twitter.... :D  sejak akhir2 nie je aku dah mula ke Yahoo Messenger... :P

    Best laaa "buzzz!"  dengan orang kat situ....email pon best jugak.... :P  macam tulis surat....heheheh... :P

    So...Twitter? >,<  ummm....aku...makin active jugak laa kat situ...dah nak dekat setengah tahun kowt aku punye twitter tu... >,<

    Takde masa nak selalu kat situ... >,<  aku lagi suke dekat blogger site nih... >,<

    So....awak2!! meh follow twitter saya~ saya janji saya follow balik!! dont worry,,,,be happy~ :DDDDD

    ::.  https://twitter.com/AtynFiqa  .::

    Post a Comment


    PAST | PRESENT