MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Thanks Sis Comel ~ ^,^
    Friday, 7 December 2012 | 0 Comments

    27899_217373618397593_472589737_n_large


    Okay...nie...blog aku kan ? heheheh....so...aku boleh post ape je yang aku suka....kan ? betul tak ? disebabkan aku takde diary...so....nie laa diary aku~ :D

    So.... seperti entry2 aku sebelum nie...aku jejak balik... :) hahaha....but...seriously,,aku takde niat nak ganggu hidup orang lain....

    Atau ape2 laaa...but...aku...curious nak tau pasal dia... :D  nampaknya....huhuu....dia hidup dengan baik... :')

    Thanks to kakak comel nie.... :)  mula2....aku ingat en,,dye nie kawan rapat....tapi...heheh....dah pernah jadi ex selepas aku... >,< huhuhuhu...

    So....wanna look to the pic ?


    Kakak nie....memang kawan yang baik....serius ! dia tak nak dedahkan apa2 yang peribadi pun kat aku~! huhuh... :D

    But...thanks kakak...kalau tak sebab kakak,,saya hilang punca nak tau pasal dia.... >,<  at least,,,saya tau dia bahagia sekarang... :)

    Saya cuma takut dia benci saya....just that....tak lebih dari tu... :')

    Okay....dah cukup aku bercakap....cuma...there's something yang aku kena buad..and aku mesti buad....

    Get straight A's for my SPM next year and......cari syafiq dan..............tunjukkan result aku ! and,and,and...jadikan dia milik aku,,,boleh ? :P

    Hahahahaha....stupid.. +__+  akak tu sendiri cakap dia dah berpunya~~ eyh..kejap..tapi..alaa...bukannye dah kahwin... xD

    Okay....Fatin Nurafiqah mereng~ ummm...kay...done membebel.....bubye my pink diary~~~~ :P

    Post a Comment


    PAST | PRESENT