MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Keputusan PMR Angah~ o.o
    Saturday, 22 December 2012 | 3 Comments


    Tumblr_mfc8dtszvp1qfqavao1_500_large

    So!!! keputusan PMR dah dapat kan?? :D  and..yeah~ seperti semua sedia maklum...aku ada seorang adik yang jarak setahun jer dari aku... xD

    Dia dah amek result...huhuh....aku pun panas punggung jugak laaa menunggu dye punye result...jauh dari sudut hati...aku harap dia tak lebih dari aku.. xD

    Jahat kan?? hahaha..mana ada...gurau jer~ :P  actually,,aku target dye 7A...but...rupe2nye...hmmm...sama level jer dengan aku.. xD

    Dapat 6A jugak~ huhuh... ><  so...UPSR kteorg sama2 dapat 5A~ PMR kteorg sama2 dapat 6A....and..SPM nanti,,kteorg sama2 target 7A~ >,<

    Aku harap giler dye dapat sambung dalam aliran sains!!! >,<  huhuh...congratsssss angah!! :D  tahniah kay...sye bangga giler dengan awak~ :D

    And...tahniah jugak untuk korang2 yang dapat result PMR tu...baik yang cemerlang ataupun yang kurang cemerlang... :')

    Its okay adik....jauh lagi perjalanan hidup...SPM,,,buad betul2!! kalau SPM pun teruk jugak,,,ta tau laa nak cakap mcm mana....kena amek SPM sekali lagi laaa...huhuhuh... xD

    Blogger Nadia Johari said...

    tahniah tuk adik awk..smoga pencapaian awk tuk msuk aliran sains tercpai..

     
    Blogger faten afiqa said...

    insyaAllah...thanks sis.... :D

     
    Blogger Hidayatul Afzam said...

    Jemput join GA saya : End Year Giveaway by Princess1405

    Jangan lupa support mereka juga : TOPUP RM100 &
    KENALI KAWAN BAIK

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT