MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • OMG ~ Keputusan PMR !
    Saturday, 22 December 2012 | 0 Comments


    525999_507155062639395_170607801_n_large

    Seronok kay..seronok giler dapat tengok adik aku menggelabah...haha.. xD  'tak sabar' betul dia nak amek result PMR...

    Macam ayam telan kapur je...[[peribahasa sendiri]] xP  hahaha...lawak kay...lawak...huhu...but...aku harap dia dapat 8A... :')

    Aku dah hancurkan harapan mama dengan ayah....aku tak nak dia pun jadi mcm aku...aku cuma dapat 6A  bersamaan 7A je...

    Aku tak nak dia pun dapat yang sama... :')  lebih ke kurang ke ,,, dia tetap adik aku dunia akhirat...aku nak sambung belajar dalam course yg sama dengan dia...

    Nak ajar dia benda yang sama aku pernah belajar sebelum dia...nak sentiase bg semangat untuk dia... :)))

    Angah!!!! nampak tak saya sayang kat awak? hahaha....wanna know something?? :)  dulu,,ade someone pernah gelar kteorg.. "adik beradik paling sopan dalam dunia"

    Haha...nak tau sebab apa?? :D  sebab...aku dengan angah,,guna panggilan "saya,awak" ...tak pernah guna "aku,kau"  kay! :D

    But...kadang2...aku panggil jugak laa dia "angah"...tapi aku tetap bahasakan diri aku,, "saya" ..huhu..tak pernah seumur hidup aku dengar dia panggil aku "along"...

    Adik2 yang lain...semua panggil aku along...and aku memang bahasakan diri aku,, "along"...family aku pun sama...tapi sebelah mama laaa..

    Sebelah ayah,,,panggil aku "fatin"...and dorang panggil angah,, "ira" or "adik ira"..yang ude pulak...dorang panggil,, "manja" yang lagi dua orang,,mcm biase... >,<

    Huhuh...okay...gudluck angah...esok...penentu segala-galanya...harap...awak dapat masuk aliran sains...and harap2...kejayaan milik keluarga kita...forever~ :D

    Post a Comment


    PAST | PRESENT