MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Form Five ? o.o
    Tuesday, 11 December 2012 | 0 Comments


    Tumblr_mewl0aoyro1rb5nlto1_500_large

    Form five ? adush ! macam mana nie ? aduii.. dah nak habis sekolah.. :D  hahaha....kalau sebut form five,,,mesti kebanyakkan orang [[aku tak cakap semua]] fikir pasal SPM kan? :D

    Aku bukan tak fikir pasal SPM...tapi...sayangnye....nak habis sekolah dah.... >< tak dapat nak gaduh dengan musuh2 aku lagi...heee~ :3

    Takde laa.. :')  aku sayang sangat2 kat kawan2 aku.. :')  musuh2 aku? sumpah...aku tak dapat nak maafkan dorang walaupun aku mati and dorang dah nak mati... :')

    Huhuhuh... :D  So.....macam mana nak ready untuk SPM nie? aku rase...preparation nye bukan sama macam nak PMR kan? so...

    Harap senior2 dapat membantu... :D  ade laaa jugak aku dah pijak masuk blogger site yang HOT2~ banyak laaa jugak tips2 berguna kat situ... :)

    So....2013~ aku akan lakar dengan penuh bermakna....tahun depan,,,tahun aku...aku akan pastikan,,,apa yang aku nak,apa yang aku bayangkan and apa yang aku impikan akan jadi kenyataan....amiinnn....ya rabbal a'lamiinnn.....

    Nie yang nak buad wishlist panjang lebar nak mati nih... :P  hahaha.....wishlist banyak2 nak buad apa? cukup sekadar aku mampu nak ubah diri aku,,perbaiki sikap aku...and tingkatkan budi bahasa aku...heheh :P

    Yang paling penting...aku nak tingkatkan keyakinan aku yang agak kurang nie... >,<  kalau keyakinan aku tinggi,,,macam2 aku boleh buad... :D

    Tahun depan tahun last...so...aku tak nak sia2kan... >,<  Mr. Syafiq ,,, will you be mine forever? :P  hahaha...mereng~ xD

    Post a Comment


    PAST | PRESENT