MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Delete Blog ? Oh , TIDAK !!!!
    Tuesday, 11 December 2012 | 2 Comments

    Tumblr_meworxhe6l1qfkrg7o1_500_large

    DELETE BLOG ?????????????? Kerja Giler!!!!! serius!! tak pernah terlintas dalam otak aku nak buad macam tu....sampai ke tengah malam aku belajar semua benda nak edit2 code blog sampai aku jadi mahir,,,,

    Last2,,,nak delet???oh tidak!!!tidak akan sesekali aku delete!! +____+  mungkin...ramai yang tak faham..... :')

    Aku hidup dengan benda nie....benda nie teman suka duka aku....takde sesiapa....yang sudi bagi bahu dekat aku lagi... :')

    Semua nak bagi penampar jeh....hehehehe >,<''  takde laaa....cuma...aku takut...nak cerita kat sesiapa about what happen in my life...sebab...aku takut kalau dorang fikir lain kat aku.... :')

    So...thanks to this blog......aku takkan sesekali delete....even though....mama yang suruh.... >,< serius kayh!! aku takkan!! :D

    ::. THE END .::

    Blogger sAkuRa rOckerS said...

    betul3..xkn sesekali delete...saya pun xkn delete..bnyk citer dlm ni..daan sy pun menghbiskn bnyk wktu tuk tutorial2 tu..huhuhu..

     
    Blogger faten afiqa said...

    betul3....sayang nak delete... huhuh :D

     

    Post a Comment


    PAST | PRESENT