MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Legend , Myth , History ~ ^,^
    Monday, 26 November 2012 | 0 Comments


    14325_474318629287238_1865889972_n_large

    Yuhuu~ huhu...kay..baru abis tengok citer MERLIN~ :D best kay..best giler!! >< and now,,,dah masuk season 5! and u know what??? :D

    Aku dah follow citer nih dari season 1!! :D  hmm...season 1 mase aku form 1 ke form 2...so..kire..dah 3 or 4 tahun aku setia giler dengan colin morgan yang comel tuh~ :D

    Hehehe...aku ta tau laa..aku just...minat...mcm cerita "HARRY POTTER"...yg tu,,aku follow dari yang first sampai laa yang ketujuh! dari dorang kecik,,sampai dah bole jadi bapak orang~ XD

    Haa..."TWILIGHT" pon sama jugak...dari yang first sampai laaa yang keempat!! :P  umm...memang laaa ramai cakap tak elok tengok cerita mcm tu...sebab...entah2 akidah kte pon terpesong...

    But...aku suke...bukan aku nak ikut apa yang dalam cerita tu buad...aku cuma suka dengan imaginasi orang yang buad cerita tu...serius best....tak terjangkau dek akal...kan? ><

    Haa...ade lagi satu..."SUPERNATURAL" ...yang nie aku tak berapa follow sangat..kalau sempat,,aku tengok laaa...lagipun...cerita dye mcm mengarut sikit...but...still best~ :D

    Eyh...ade lagi.."AVALON HIGH" ...yeeppp~ yang nie best...sebab dye kaitkan "CAMELOT" dalam cerita "MERLIN" tuh dengan macam2 laa...best kay..best...hahaha :D

    Hmm...so..the conclusion is....aku suke benda yang merepek...hahaha...tak,tak...aku suke benda yang unik..yang tak pernah aku fikirkan..yang di luar kotak..di luar kemampuan akal aku berfikir...

    Its something like..."MYTH"!! yeah~ atau dalam bahasa melayu,,, "MITOS"... :)  aku suke~ "LEGEND" pon sama~ but,but...aku tasuke benda yang "COMPLICATED" yang boleh memeningkan kepala otak aku~ ><

    Post a Comment


    PAST | PRESENT