MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still broke lol.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • I'm So Stupid ! +__+
    Sunday, 4 November 2012 | 0 Comments


    552329_215834475214966_1875082854_n_large

    Argghh...aku stupid.. +__+ huuhh...apsal laaa aku pegi call dye guna number celcom aku yang baru tuh??uuhhh....sakit kay... +__+

    Sakit jantung aku....amenda yang aku rasa nie??pelik...pelik sangat2...tak pernah seumur hidup aku rasa mcm nie....dalam dada aku....rasa mcm....

    Rasa macam jantung aku nak terkeluar....grrr -___-  and dada aku rasa macam nak pecah lepas dengar suara dia...huuuhh....bodohnye aku.... +__+

    Aku taknak pun call dia...but...tetiba tangan aku gatal amek fon,,then tros dial number dye yang dah memang sedia ade dalam otak aku.. +__+

    Boleh pulak dye angkat secepat tu...ta sempat aku na matikan...perggh~serius...aku rasa mcm nak menangis....sakit sangat2 jantung aku.... T___T

    Ya Allah...kenapa kau bagi 'rasa' ini kat aku??aku tak nak mengalaminya....jauh sekali nak merasainya....tariklah semula perasaan ini ya Allah...aku nak hidup sebagai seorang manusia yang tidak punya perasaan apa-apa terhadap orang yang berlainan jantina denganku...

    Hadirkanlah rasa ihsan,sayang,rindu dan cinta aku hanya untukMu,kekasihMu,malaikatMu,rasulMu,keluargaku,ibu bapaku,sahabat2ku dan guru2ku..serta perasaan sayang untuk diriku sendiri....Amiinnn....

    Done... ^,^ entah kenapa...aku rasa mcm mustahil je doa aku tu nak dimakbulkan... >< huuhh....biarlah...urusan Allah... :')  aku kena redha kalau doa aku tak dimakbulkan... :') babai~

    Post a Comment


    PAST | PRESENT