MINE


Welcome
Hi there!

This is my online diary. You don't have to read my story if you don't want to


ME
A 21 years old girl and still don't have any idea what kind of doctor or what kind of person that she wants to be.

  • I love black!
  • I love rain!
  • I love panda!
  • I love you!


    Tagboard




    skin by BALQISH
    Coding by BALQISH
    The Best View by Google Chrome
  • Want New Life ^,^
    Monday, 29 October 2012 | 0 Comments


    Tumblr_mcma96xrpf1qad2wmo1_500_large

    Assalamualaikum~~~huhuh...kembali lagi~ :D so..."Lie To Me"..korean drama yang aku mengada-ngada nak tengok..walaupun final exam belum habis lagi...huhuh...hmmm...

    Best sgt2...daripada satu penipuan,,dorang jumpe "True Love" ~ lalala~ entah pape laaa "True Love" tu~ huhuh...but..yaaa...sweet,,,sedih,,,happy...semua ade laa... ^,^

    Mata aku tabole berhenti dari tengok cerita nih...16 episod...aku habiskan tengok dalam masa 3 hari~ :D awesome~ kan? ><

    Arrgghhh...jiwa aku tengah kacau~ sebab tu menengok cerita sedih~ but...cerita sedih,,terlalu sedih laa pulak...cerita sweet,,terlalu sweet laa pulak... ><

    Aku rasa,,,dalam sebulan nie...hidup mcm tunggang langgang...and..disebabkan tu...solat aku dalam sebulan nie,,alhamdulillah penuh...takde cuti pun... ><

    Maknanya,,,emosi aku tengah tak stabil...hormon2 dalam badan aku nie,,haish,...entah laaa...tak pernah2 aku tak cuti dalam sebulan...nie first time aku tak cuti~ ><

    Umm....but...huuuhh...ati aku tetap tak tenang...kenapa erk??banyak sangat ke masalah yang melanda aku??or...mcm adik aku ckp,,ati aku ta tenang sebab aku ta dpt bukak fb~ betul ke?? ><

    Entah laa....aku rase mcm...dah bosan..bosan sangat2 ngn life aku yang macam ape nie..dah 6 tahun aku hidup kat tmpt org dgn family aku...umm...and..aku rase....

    Aku rase....aku nakkan suasana baru...aku nakkan kawan baru,,,tempat belajar baru...cikgu2 baru...and...diri aku yang baru...

    Kalau laaa...aku dapat suasana baru tu,,,aku dah berazam...aku nak ubah diri aku...tak nak jadi fatin yang sekarang...na jadi fatin yang baru.... ><

    Fatin yang pendiam..tak banyak cakap..tak campur hal orang selagi orang ta campur hal dia..berhenti dari jadi lurus...tak nak jadi orang yang mudah dipergunakan..and..hidup dengan buku dan kawan dengan orang yang baik~ :)

    Mungkin...ade yg tertinggal...but..insyaAllah...aku akan buad list... :D  aku dah taknak hidup mcm nie....serius! aku nakkan life yang baru...life yang takde sesiape yang kenal aku kecuali diri sendiri~ >,<

    Post a Comment


    PAST | PRESENT